Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu povestește cum a fost prima întâlnire cu Gabi Bădălău. A acceptat să-l vadă după patru luni de tatonare

Claudia Pătrășcanu povestește cum a fost prima întâlnire cu Gabi Bădălău. A acceptat să-l vadă după patru luni de tatonare
După patru ani plin de procese, lacrimi și suferință, Claudia Pătrășcanu poate răsufla ușurată. A trecut de tot ce a fost greu și își duce viața liniștită alături de copiii ei.

În ciuda a ceea ce s-a văzut din exterior, începuturile relației dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost frumoase. Iar cântăreața își amintește cu nostalgie de momentul primei întâlniri.

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu, apoi să-și unească destinele. Soarta a vrut ca la nici o lună de când au fost împreună, Claudia să rămână însărcinată. Nu a fost nimic programat, de aceea artista crede că totul a fost de la Dumnezeu.

Și-au dorit să fie o familie, dar n-a fost să fie…

”Ne-am plimbat cu mașina până la Ploiești. A venit cu două prăjituri”

„Nu ne-am întâlnit întâmplător. Ieșisem dintr-o relație și eram singură de un an. El mă tot căuta. Nu avea numărul meu. Îmi tot scria, insistențe. La început cred că mi-a scris că eram cunoscută. Era genul de persoană căreia îi plăceau femeile cunoscute.

Acum cred că nu eram singura căreia îi scria. (…) I-a răspuns o prietenă în locul meu. După 4 luni am acceptat să mă văd cu Gabi, iar prima întâlnire a fost ceva de genul… ne-am plimbat cu mașina până la Ploiești. A venit cu două prăjituri.

„A fost ceva simplu între noi, nu m-am dus cu rochie mulată la întâlnire, ba chiar aveam niște jeans largi”

A doua zi am mers împreună la o mănăstire, unde ne-a oprit un călugăr și ne-a spus că o să rămânem împreună. Ne-a bufnit râsul, pentru că am crezut că e o glumă. Ne-am văzut și a treia oară, a patra oară și așa am început să avem o relație. El venea și locuia mai mult la mine în apartament.

Pe atunci credeau că vor rămâne împreună pentru totdeauna

Mai departe s-au legat lucrurile de la sine. Gabi nu a făcut nimic wow la început ca să mă cucerească. A fost ceva simplu între noi. Eu nu m-am dus cu rochie mulată la întâlnire, ba chiar aveam niște jeans largi. Dacă mă vrei, mă vrei pentru ceea ce sunt eu ca om”, a povestit artista în emisiunea lui Mihai Ghiță, la KanalD.

De la început, Claudia a simțit că familia afaceristului nu o vrea

Când a aflat că va deveni tată, Bădălău a fost extrem de bucuros, dar nu același lucru se poate spune despre familia afaceristului. De atunci, Claudia a simțit că familia bărbatului nu o vrea. Chiar dacă nu mai sunt soț și soție, marele regret al Claudiei este că nu au putut rămâne în relații bune, de dragul copiilor.

„Dacă nu erau anumite persoane care să se bage în viața noastră, rămâneam în relații frumoase pentru copii”

„După puțin mai mult de trei săptămâni am rămas însărcinată. Foarte rapid. A fost un moment în care nu trebuia să rămân însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu! Eu cred că așa ne-a fost dat. Regretul meu este că noi nu am ajuns să ne înțelegem. Eu mi-am dorit întotdeauna acest aspect.

Copiii, cea mai frumoasă realizare a celor doi foști soți

Noi nu am reușit să rămânem în relații frumoase. Dacă nu erau anumite persoane care să se bage în viața noastră, rămâneam în relații frumoase pentru copii. În căsnicia noastră au fost persoane care s-au băgat. Din chestia asta am învățat un lucru: să nu mă bag niciodată în viața lor. Diverse persoane au intervenit și s-au băgat în căsnicie și după ce am terminat”, a mai spus artista.

Care a fost marea greșeală a părinților lui Bădălău

Nu în ultimul rând, Claudia susține că la început Bădălău nu avea bani, așa că nici gând să o intereseze  portofelul lui. Lucrurile s-au schimbat cu bărbatul atunci când familia a început să pompeze în el mulți bani.  „Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani, pentru că el era falimentat în momentul acela. Nu eram doritoare să ies la restaurante.

Începuturile au fost frumoase…

„Datorită banilor pe care familia i-a pus la dispoziție lui Gabi, nimeni nu se mai înțelegea cu el”

Poate lumea a crezut că l-am luat pentru bani. Nu am fost genul să mergem să facem cele mai luxoase vacanțe. Copiii au venit rapid în viața noastră. După nici o lună de relație a venit primul băiat. Ne-a ajutat tatăl lui Gabi. I-a cumpărat o casă în Bolintin. Eu mi-am urmat bărbatul și am fost trup și suflet pentru familie.

I-am fost loială și nici nu cred că i-am ieșit din cuvânt. Datorită banilor pe care familia i-a pus la dispoziție lui Gabi, nimeni nu se mai înțelegea cu el. De multe ori i-am rugat să îi închidă robinetul”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre