Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pavel trece prin momente dificile. La așa ceva nu s-ar fi așteptat nici în ruptul capului și este un car de nervi

Claudia Pavel trece prin momente dificile. La așa ceva nu s-ar fi așteptat nici în ruptul capului și este un car de nervi
Cream, alias Claudia Pavel trece acum printr-o situație destul de delicată. Nu știe ce s-a întâmplat, dar trebuie să rezolve rapid problema.

Contul de facebook al Claudiei Pavel a fost spart de către o persoană necunoscută, iar artista este cu nervii în pioneze.

Claudia Pavel trece prin momente dificile. La așa ceva nu s-ar fi așteptat nici în ruptul capului și este un car de nervi

Claudia Pavel le-a cerut ajutorul fanilor într-o problemă pe care nu știe cum să o rezolve în acest moment. Cântăreața spune că i-a fost spart contul de facebook de o persoană necunoscută și îi roagă pe internauți să reclame spargerea contului, tocmai pentru ca această situație să fie rezolvată cât mai repede cu putință.

În plus, o prietenă de-a artistei a amintit pe pagina ei de socializare că facebook-ul Claudiei a fost preluat de cineva necunoscut și îi roagă pe fani să îi ofere cântăreței ajutorul de care are nevoie.

„Îmi e frică pentru că astăzi a făcut live de pe pagina mea și cine știe ce vor mai posta în numele meu”

„Sunt foarte supărată, e o experiență extrem de traumatizantă să ți se fure identitatea. Am făcut plângere penală și am luat toate măsurile care se pot face în această situație.

Îmi e frică pentru că astăzi a făcut live de pe pagina mea și cine știe ce vor mai posta în numele meu. Fanii să dea report! Mi-au cumpărat abuziv și claudiapavel.ro și nu este ok!”, a declarat Claudia Pavel, pentru Click.

Și Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o situație similară

Recent și Adriana Bahmuțeanu a anunțat că i se folosesc conturile de pe rețelele de socializare și îl bănuiește pe fostul iubit. Bruneta a anunțat poliția, a făcut tot felul de plângeri, dar susține că până acum nu s-a rezolvat nimic.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penal, este infracțiune în România”, s-a destăinuit Adriana Bahmuțeanu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre