Simona Ionescu / Redactor Șef

Clipe de coșmar pentru Alexandra Stan după divorț. „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

Clipe de coșmar pentru Alexandra Stan după divorț. „Mulți mă văd ca pe un trofeu”
Pentru Alexandra Stan, celebritatea a venit la pachet cu lucruri rele. Nu s-a gândit niciodată că ar putea trece prin așa ceva, de aceea s-a instalat coșmarul.

De când a intrat în topul celor mai bune artiste ale lumii, viața Alexandrei Stan n-a mai fost la fel. A devenit depresivă, a trăit clipe de coșmar. Pentru că presiunea din partea oamenilor a fost și este uriașă.

„Oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente”

Chiar dacă banii curg, Alexandra Stan nu e fericită de viața pe care o trăiește, dar spune că învață să gestioneze răul și să depășească cele mai grele momente. „După ce ai succes, în sus, din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte. Atunci oamenii încep să aibă din ce în ce mai multe așteptări de la tine. Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente”.

„Mi s-a întâmplat recent să zic că nu mai pot, să zic că nu mai vreau să trăiesc”

De multe ori, eșecul nu este doar a artistului, ci al întregii echipe. Este o presiune mare și asta poate să îți creeze niște stări de anxietate și depresie și lipsa de încredere în tine. Eu la asta lucrez de ani de zile. Mi s-a întâmplat recent să nu mai pot, să zic că nu mai vreau să trăiesc.”, a mărturisit Alexandra Stan la Antena Stars.

Alexandra Stan se luptă cu depresia. Sursă foto: instagram

„Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu”

După ce drumurile Alexandrei Stan s-au despărțit de cele ale celui ce i-a fost soț pentru puțin timp, Emanuel Necatu, artista nu mai vrea să mai audă de bărbați. Cel puțin în acest moment… Iar unul dintre motive e faptul că se simte „un trofeu”. „E greu să am o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu.

„Trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”

„Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”, a declarat Alexandra pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre