Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe adevăratul coșmar pentru Shakira. Șanse foarte mari să primească ani grei de închisoare

Începe adevăratul coșmar pentru Shakira. Șanse foarte mari să primească ani grei de închisoare
Pe 16 noiembrie, în Spania, va avea loc decernarea premiilor Latin Grammy. În acest an, Sevilla va fi orașul care va găzdui această ceremonie de premiere la care Shakira tocmai și-a confirmat prezența.  Cu toate acestea, vizita în Spania va fi, într-un fel, dulce-amăruie, deoarece acolo o așteaptă și un alt eveniment, mult mai puțin plăcut.

Jordi Martín, fotograful-paparazzi care a urmărit cel mai îndeaproape povestea Shakirei cu Gerard Piqué , și care se declară fascinat de viața acesteia, spune că următoarele zile nu vor fi zile ușoare pentru artistă. Pe 20 noiembrie, va trece printr-o nouă răscruce.

A fugit din Spania nu doar ca să-l uite pe Pique

Instanța de judecată a fixat deja data procesului împotriva columbianei pentru presupusa fraudă împotriva Trezoreriei Publice spaniole.

Ea trebuie să se prezinte în fața audienței de la Barcelona pentru a face față celor șase infracțiuni de care este acuzată, pe 20 noiembrie.

Shakira e mama a doi băieți, iar perioada pe care o traversează este una de coșmar. Teama de a nu ajunge în spatele gratiilor o consumă.

După cum a informat Martín în emisiunea sa „El gordo y la flaca” , ar urma să aibă loc în jur de 12 ședințe de judecată, iar un prim verdict ar fi programat pentru 14 decembrie.

„Sperăm ca totul să se rezolve în cel mai bun mod, să i se dea o amendă care să poată fi plătită, ca ea să nu ajungă la închisoare, așa cum s-a întâmplat cu multe persoane cunoscute în această țară”, a declarat Jordi, care nu și-a ascuns niciodată sprijinul și afecțiunea pentru interpretă.

Așadar, perioada de dinainte de Crăciun nu va fi atât de plăcută pentru Shakira, dar deocamdată, muzica ei va fi un motiv de sărbătoare la Latin Grammy, unde va urca pe scenă și va susține un show de zile mari. Nu e loc de îndoială asupra faptului că este una dintre favorite la premiile muzicale, deoarece ultimele piese – printre care și cea dedicată fostului iubit, Gerard Pique, au avut vânzări record.

Shakira s-a mutat la Miami, SUA, după despărțirea cu scandal dintre ea și Pique, iar în casa lor locuiește acum amanta Clara Chia.

Pique o umilește pe Shakira, comparând-o la pat cu Clara Chia

Fotbalistul Gerard Pique, care are cu Shakira doi copii, a făcut declarații usturătoare în cadrul unui interviu difuzat recent.

Pique a ales tinerețea

Despărțirea lor a venit în urma infidelității. El a înșelat-o pe artistă cu Clara Chia, asistenta lui în vârstă de 21 de ani.

După ce artista a lansat un cântec în care îl pune la colț pe Pique, acesta i-a dat o replică dureroasă în cadrul ultimului interviu acordat.

Moderatorul l-a întrebat de câte ori face dragoste pe săptămână, iar fostul Shakirei a replicat: „De mult mai multe ori decât înainte!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre