Simona Ionescu / Redactor Șef

Clipe grele pentru Florin Salam. Artistul a ajuns pe mâna medicilor. Familia e distrusă

Clipe grele pentru Florin Salam. Artistul a ajuns pe mâna medicilor. Familia e distrusă
Cu doar câteva zile în urmă, lui Florin Salam i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Situația este gravă.

Florin Salam a fost internat în spital, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Soția și copiii sunt foarte speriați.

Clipe grele pentru Florin Salam. Artistul a ajuns pe mâna medicilor. Familia e distrusă

Artistul se află la un spital de boli infecțioase din Capitală, unde medicii îi asigură tratamentul necesar. Potrivit surselor ziuanews, el a acuzat probleme respiratorii și a fost nevoie să fie conectat la oxigen. Familia renumitului cântăreț e în stare de șoc, pentru că acum doi ani l-au îngropat pe fratele lui Salam, Nelu Stoian, care s-a stins din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus, după ce a fost internat timp de două luni.

Fratele lui Salam a fost înmormântat cu o zi înainte să împlinească 41 de ani

În 2020, familia lui Salam a avut parte de o nenorocire. Fratele artistului a ajuns în spital după ce a fost infectat cu coronavirus. Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că după ce a fost infectat cu COVID-19, complicațiile survenite i-au fost fatale. După două luni de spitalizare, bărbatul s-a stins din viață și a fost înmormântat cu o zi înainte să împlinească 41 de ani.

Cine au fost nașii de cununie

Cu câteva luni în urmă, Roxana și Florin s-au cununat în fața lui Dumnezeu. Ei au ales ca nașii să facă parte din familie, așa că au fost aleși verișorii brunetei, de la Târgu Jiu. În plus, Roxana a ținut cont și de dorința artistului, care nu a vrut să aibă nași cunoscuți.

https://www.tiktok.com/@video.clipuri1/video/7123085869317246214?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.romaniatv.net%2F&referer_url=https%3A%2F%2Fwww.romaniatv.net%2Fcine-sunt-nasii-lui-florin-salam-si-ai-roxanei-dobre-nimeni-nu-s-a-asteptat-ca-ei-sa-ii-cunune-barbatul-meu-n-a-vrut-sa-deranjeze-pe-nimeni_6690573.html&referer_video_id=7123085869317246214

„Eu și soțul meu am ales… Doamne, deci mie când mi se pun cununiile alea în cap, trebuie să fie din tot sufletul, fără niciun interes. Să n-ai răutăți vizavi de noi și să fie puse cu tot sufletul, cu tot dragul, ca să poată să-ți meargă bine toată viața. Și am ales ca nașii noștri să fie verișorii mei, de la țară, din Târgu Jiu. Sunt de seamă cu noi și sunt sângele meu.

Nu și-a dorit soțul meu nicio secundă să avem nași cunoscuți. N-a vrut să facă diferențe… Dacă l-ai pus pe ăla, că de ce l-ai pus pe ăla și tot așa. Le-am demonstrat oamenilor pe cine am pus nași. Să vadă care a fost intenția noastră. Nu voiam să supărăm pe nimeni, mai ales că bărbatul meu se învârte între atâția oameni și n-a vrut să deranjeze pe nimeni.”, a declarat Roxana Dobre.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre