Simona Ionescu / Redactor Șef

Codin Maticiuc, plin de vânătăi. Imaginile cu care și-a îngrijorat fanii

Codin Maticiuc, plin de vânătăi. Imaginile cu care și-a îngrijorat fanii
Fanii lui Codin Maticiuc s-au speriat astăzi când acesta a postat pe rețelele de socializare câteva poze în care apărea plin de vânătăi.

Fost petrecăreț al capitalei, Codin Maticiuc s-a cumințit în momentul în care s-a născut fiica sa și a devenit om serios de afaceri. Pe lângă afacerile pe care le are, Maticiuc și-a făcut anul acesta și debutul cinematografic in Miami Bici, un film in care a jucat rol principal alături de Matei Dima (Bromania), fiind regizat de Jesús del Cerro. Filmul a fost un succes deplin, reușind să înregistreze un număr record de spectatori în primul weekend de difuzare.

Foarte cunoscut în mediul online, omul de afaceri își ține fanii la curent cu tot ce face, astfel că ieri a împărtășit pe Instagram o poză în care avea fața plină de vânătăi. Urmăritorii săi s-au speriat și au reacționat, însă acesta i-a liniștit imediat. În realitate acesta se afla pe platoul de filmare al noului film în care va juca și a vrut să împărtășească cu fanii săi imagini de la filmări.

„Să vedem astăzi cum se face un machiaj profesional de film în acord cu o zi precedentă, deci deja lucrurile s-au întâmplat, după cum vedeți vânătaia de aici din frunte, a scris acesta pe Instagram.

„Două vaci și un măgar”

Două vaci și un măgar” este lungmetrajul în care Jesús del Cerro îi reunește pentru prima dată după 20 de ani pe actorii Miguel Angel Muñoz si Pablo Puyol. Filmul este o comedie rurală ce va fi filmată în proporție de 90% în Santander, capitala regiunii Cantabria din Spania de Nord, acolo unde este și Codin Maticiuc în acest moment.

Din distribuție mai face parte și actrița mexicană Esmeralda Pimentel, care joacă pentru prima oară în Spania. “Pe platourile de filmare de la Dos Vacas y Una Burra, cu talentata. (Și am înteles de la voi și extrem de cunoscuta) @esmepimentel” , a scris omul de afaceri pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Instagram

Larry Hagman a luat bani de la Nicolae Ceauşescu. A fost mituit JR Ewing?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre