Simona Ionescu / Redactor Șef

Concurenții Asia Express 2024 au ajuns în Thailanda. Irina Fodor se bucură ca un copil. Foto

Concurenții Asia Express 2024 au ajuns în Thailanda. Irina Fodor se bucură ca un copil. Foto
Concurenții vedetă Asia Express au plecat pe 3 martie în aventura vieții. Au ajuns în Thailanda, iar Irina Fodor a postat prima fotografie dintr-un loc de vis.

Începe lupta în Asia Express 2024, iar vedetele care au acceptat provocarea vor da tot ce au mai bun pentru ca în final să intre în posesia premiului cel mare. Ce fotografie a postat Irina Fodor.

asia express 2024
Irina Fodor a ajuns în Thailanda

„Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi”

Irina Fodor arată splendid în prima fotografie postată din cursa Asia Express 2024, într-o rochie lungă de un albastru marin. Soția lui Răzvan Fodor a postat pe contul de socializare câteva poze din Thailanda și e extrem de fericită că a ajuns din nou în acest loc mirific. „Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia!

asia express 2024
Irina Fodor se bucură ca un copil de Thailanda. Sursă foto: Facebook

Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it”, a fost mesajul prezentatoarei Asia Express 2024 pe contul său de socializare.

Vedetele și-au luat rămas bun de la familie și prieteni

Concurenții au plecat ieri în aventura vieții și au postat câteva mesaje pentru fani. Sunt entuziaști, dornici de distracție și convinși că vor face față provocărilor cu doar un dolar pe zi. Nicolai Tand a postat o fotografie pe contul de Facebook alături de soția și cei doi copii. Cei patru sunt îmbrățișați, iar celebrul bucătar a scris și un mesaj: „Ultima îmbrățișare înainte de @americaexpressromania ! Doamne ajută”.

asia express 2024
Nicolai Tand, ultima îmbrățișare înainte de a pleca în Asia Express

„Vă așteptăm împreună cu noi în experiența vieții noastre”

Și Anca Țurcașiu a apărut într-un video alături de prietena ei care o însoțește în Asia Express. Fetele numără orele până când va începe concursul și au avut și un mesaj pentru fani. „Vă așteptăm împreună cu noi în experiența vieții noastre. Asia Express începe! Vă pupăm!”, au spus fetele extrem de fericite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre