Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Fodor, vacanță fără Răzvan Fodor. Sora „Franțuzoaicei” juri că e fotomodel. Foto

Irina Fodor, vacanță fără Răzvan Fodor. Sora „Franțuzoaicei” juri că e fotomodel. Foto
După o vacanță de vis alături de Răzvan Fodor, Irina Fodor a plecat într-o altă aventură. De data asta, a fost însoțită de soră, despre care fanii au spus că arată fantastic.

Pentru că fetița Irinei era plecată într-o tabără, a trebuit să meargă la festivitatea de încheiere din acest an. Pentru că Răzvan a început filmările, Irina Fodor și-a luat sora și au plecat la drum.

„Așa că mi-am luat sora de o aripă, căci Fodorică a început deja filmările și ne-am pus la drum”

„Diana e în al doilea an de tabără cu ei, iar diseară este festivitatea care închide acest sezon. Pentru că am primit invitație din partea copilului să iau și eu parte la petrecere, n-am stat pe gânduri, căci ea crește și nu se știe când sau dacă mă mai invită pe undeva.

Așa că mi-am luat sora de o aripă, căci Fodorică a început deja filmările și ne-am pus la drum. Și pentru că am ajuns într-o zonă așa frumoasă din țara noastră, am și explorat puțin locurile din împrejurimi”, s-a destăinuit prezentatoarea.

Sora Irinei Fodor juri că e fotomodel

„Mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică”

Irina, „Franțuzoaica”, cum o alintă Răzvan Fodor, a surprins-o pe sora ei așezată pe o stâncă, în inima muntelui, a imortalizat-o și a postat fotografia pe contul de socializare. Soția lui Fodor a pus și un comentariu: „Sorella”. Tânăra este mai mică cu 11 ani ca Irina și cele două sunt trup și suflet una pentru cealaltă.

Chiar dacă purta o ținută sport toată lumea a văzut cât de bine poate să arate sora Irinei Fodor, care ar putea oricând să concureze cu orice fotomodel. „Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică. Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci când eram doar niște copile”, a mărturisit Irina Fodor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre