Simona Ionescu / Redactor Șef

Confesiunile lui Fuego. Le oferă fanilor un dar de suflet chiar de ziua lui de naștere

Confesiunile lui Fuego. Le oferă fanilor un dar de suflet chiar de ziua lui de naștere
23 august este o zi cu totul și cu totul specială pentru Fuego, care s-a gândit să le facă o surpriză plăcută celor care îl iubesc.

Chiar de ziua lui, Fuego se lansează în lumea autorilor români, cu o autobiografie, intitulată „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

Fuego le oferă fanilor un dar de suflet, de ziua lui de naștere

Este unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, iar melodiile sale sunt un balsam pentru inimile celor care îl ascultă. Pe 23 august, de ziua lui de naștere, artistul s-a gândit să lanseze o carte, ca un omagiu pentru toți cei care l-au susținut și i-au fost alături de-a lungul carierei de peste 30 de ani.

În autobiografie îl veți descoperi pe artist așa cum nu l-ați știut niciodată și veți retrăi alături de el amintiri de neuitat. De asemenea, cartea cuprinde și povești minunate alături de oameni care i-au marcat viața, de la Grigore Vieru, Nicolae Dabija, Mirabela Dauer, Eugen Doga la Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu Matei, Stela Popescu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Ion Dichiseanu, Adrian Artene, Elena Moșuc, Paula Seling, Angela Similea și mulți alții.

De asemenea, volumul va avea inclus și un CD cu piese lansate de Fuego în perioada pandemiei, melodii care descriu perfect personalitatea cântărețului.

„Eu nu sunt scriitor. În schimb consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje…”

”Volumul acesta nu este altceva decât o bucată întreagă, sinceră și necosmetizată a vieții mele, a gândurilor mele, a oamenilor care mi-au pășit pragul sentimentelor, a unor mirări. N-aș putea cuprinde tot și sunt sigur că nu mă opresc aici și că voi continua să scriu.

Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu. E un fel de mister care-mi aparține doar mie și pe care rar vreau să-l împărtășesc. Totuși, pentru voi, cei care mă iubiți și care vedeți în mine, după munca mea din anii aceștia, cu seriozitate și determinare, un om valoros, o fac fără menajamente.

Eu nu sunt scriitor. Nu mă cred un star anume. Nu consider că oamenii trebuie să-mi urmeze pașii și vorbele ca literă de lege. În schimb consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje, cu opinii pertinente și cu o fațetă a personalității mele. Sper să vă placă și să mă descoperiți pe deplin, așa cum sunt!” a declarat Paul Surugiu Fuego.

Prefața volumului este scrisă de Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, care a mărturisit despre Fuego că a încetat să fie “un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.”

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre