Fuego, nuntă mare în Italia, la Napoli

Fuego, nuntă mare în Italia, la Napoli
Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai românilor. În pandemie s-a plâns că a simțit efectele lipsei de activitate, apoi a apărut în emisiuni și s-a redresat. Acum a avut nunta. Una mare, tocmai în Napoli, Italia.

Zilele trecute Fuego a petrecut și i-a bucurat și pe alții cu plăcerea lui. El a participat la o nuntă, în Italia, unde a cântat în fața unei audiențe formată aproape exclusiv din nativi care nu îl cunoșteau. I-a cucerit pe italieni.

Surpriză din partea mirelui și a lui Fuego

Artistul a relatat episodul pe pagina sa de Facebook. încântându-și fanii și cu imagini.

„Zilele trecute am făcut o surpriză și am cântat la o nuntă în Napoli, unde majoritatea invitaților erau italieni, neștiind nici limba română, nici muzica mea! Mirele italian a vrut să-i organizeze o surpriză soției sale din România și eu să cânt pentru ei! S-a lăsat cu multe lacrimi și emoție! Și iată mai jos cum s-au distrat italieni la hore! Nu are importanță naționalitatea, cea mai importantă fiind bucuria de a fi alături de oameni dragi! Francesco și Iulia, vă doresc casă de piatră! Vă iubesc!” – a scris Fuego, distribuind un video surprins în timpul momentului său de la nunta mixtă.

Fuego, un artist chivernisit

La aproape 46 de ani, Fuego se poate lăuda cu o carieră de aproape trei decenii. Într-un interviu pentru ciao.ro, artistul a vorbit despre pasiunile sale și cum și-a chivernisit banii.

„Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate. Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zona pe care nu o știu. Asta nu înseamnă că nu e în regulă! Nu mi-aș lua o casă în altă țară. Dacă vreau să vizitez orice loc din lumea asta mare, mă sui în avion și merg acolo. Nu am nevoie de o proprietate care să mă lege de un loc sau de o investiție care să fie vulnerabilă! Dar îi felicit pe cei care au acest curaj de care eu nu dispun”, a declarat artistul.

Fuego pregătește o nouă expoziție de pictură

A doua mare pasiune a artistului, pe lângă muzică, este pictura. Fuego pictează flori, dar, spre bucuria lui, vinde pânzele realizate. În toamnă va avea o nouă expoziție.

„Când pictez, sunt fericit. Acolo, pe pânză, e lumea mea pe deplin. Îmi adun visele, îmi pun ordine în gânduri, sunt inspirat şi culorile îmi liniştesc sufletul. Nu sunt vreun mare pictor. Nu mă consider aşa.

Sunt doar un om pasionat, care a descoperit că-şi poate investi timpul liber cu folos. Florile mele sunt simple, sunt viziunea mea şi au în ele un fragment de sinceritate. Încerc de fiecare dată să fiu mai bun, să aduc noi nuanţe şi forme şi să reuşesc să realizez, în acrilic pe pânză, tablouri care să bucure şi ulterior, din vânzarea lor, să pot ajuta tineri aflaţi la început de drum.

Sunt onorat că am ales ca această activitate să-mi împlinească destinul artistic şi cred eu că undeva, peste ani şi ani, picturile mele vor rămâne pe peretele cuiva şi va bucura! Zilele care vin am pentru voi şi o premieră muzicală!”, și împărtășit cântărețul pasiunea.