Simona Ionescu / Redactor Șef

Confruntare între Florin Călinescu si activistul Marian Ceaușescu. „Am sa zic: Borfașule, dă banii înapoi!”

Confruntare între Florin Călinescu si activistul Marian Ceaușescu. „Am sa zic: Borfașule, dă banii înapoi!”
Actorul Florin Călinescu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din acest an. Așa cum vă amintiți, anunțul l-a făcut la un post de televiziune, la finele lunii februarie. Acesta marchează revenirea actorului în politică după candidatura sa eșuată, din 2020 pentru Primăria Capitalei din partea Partidului Verde.

Când a făcut anunțul că va candida la prezidențiale, Florin Călinescu a punctat că nu se vede inferior niciunuia dintre candidații care s-ar mai putea anunța. El consideră că are toate atuurile pentru o campanie care ar ajunge la oameni și pentru că este susținut de o formațiune nouă. Acum a aflat că i se va striga „borfașule”, dacă va călca strâmb.

Florin Călinescu a spus că, în cazul în care va deveni președintele țării, primul lucru pe care îl va face va fi un referendum. „Voi întreba populația dacă nu e cazul să facem republică prezidențială”, a spus actorul.

Partidul său, va  avea candidați și la Europarlamentare și speră să obțină cel puțin 500.000 de voturi. „Cred că norocul pe care l-am avut cu meseriile mele, teatru, film, televiziune, toate au fost într-o singură definiție: ceva făcut pentru oameni”, a mai declarat actorul Florin Călinescu în susținerea mecanismului din spatele deciziei de a candida.

Confruntare între Florin Călinescu si activistul Marian Ceaușescu

De la anunțarea candidaturii, Florin Călinescu a avut ocazia să detalieze ce va face și ce nu va face dacă va fi ales președinte al României. Acum s-a întâlnit pe stradă cu activistul Marian Ceaușescu și a urmat o confruntare de pomină. Imediat ce s-au văzut, actorul i-a cerut activistului de serviciu să îl filmeze. Promisiunea lui, ca viitor președinte, este că nu va fura banii românilor.

@florincalinescuoficialAm zis!✊️♬ original sound – florincalinescu

„În viața ta nu o s mă aștepți la poarta vreunui tribunal să strigi după mine: cum e cu chestia aia?!”, în replică, Marian Ceaușescu îi spune exact cum va striga după el: „Borfașule, dă, bă, banii înapoi pe care i-ai furat! Escrocule, dă, bă, banii înapoi pe care i-ai furat! Fii atent că am să te urmăresc, dacă cumva, nu scapi de mine!” Florin Călinescu îl asigură că nu va ajunge niciodată într-o asemenea ipostază.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre