Simona Ionescu / Redactor Șef

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut ceva incredibil pentru bunica lor moartă, Prințesa Diana

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut ceva incredibil pentru bunica lor moartă, Prințesa Diana

Nu și-au cunoscut bunica în carne și oase, însă știu multe despre ea și, mai ales, că i-ar fi iubit  mult, dacă era în viață. Cei trei prințișori, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut ceva incredibil pentru bunica lor moartă, Prințesa Diana.

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au realizat fiecare câte o felicitare de Ziua Mamei. În Marea Britanie această zi e sărbătorită în fiecare an, pe 14 martie.  Cei mici s-au gândit la mămica lor, dar și la bunica Diana pe care nu au cunoscut-o.

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut ceva incredibil pentru bunica lor

Prima felicitare este cea a Prințului George. Cel dintâi copil al Prințului William i-a scris bunicii. „Dragă bunică Diana, La mulți mulți ani de ziua mamei. Te iubesc foarte mult și mă gândesc la tine mereu. Îți trimit multă iubire” – este mesajul din felicitare.

Prințesa Charlotte a desenat și o inimă alături de mesajul ei. „Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Tata îți duce lipsa. Multă iubire, Charlotte”.

Prințul Louis, mezinul în vârstă de aproape 3 ani, a desenat o inimă colorată și a lipit alături  abțibilduri cu diverse animale, preferatele lui.

Tort pentru mama Kate

Imaginile cu mesajele copiilor au fost publicate pe contul de Instagram al Palatului Kensington. În comentariul care însoțește fotografiile se menționează că George, Charlotte și Louis fac aceste felicitări în fiecare an pentru Prințesa Diana.

„Anul acesta, Ziua Mamei va fi din nou diferită. Mulți dintre noi vom fi departe de cei dragi, dar așteptăm cu nerăbdare momentul într-un viitor nu prea îndepărtat când vom putea să ne îmbrățișăm din nou mamele. Pentru cei care trec prin doliu, ziua aceasta ar putea fi deosebit de dificilă. În fiecare an, de Ziua Mamei, George, Charlotte și Louis creează felicitări în care își amintesc de bunica lor, Diana, pentru William. Indiferent de circumstanțe, ne gândim la tine în această zi”.

De asemenea, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au pregătit un cadou și pentru mama lor. Ei au făcut un tort pe care l-au decorat, de asemenea, cu inimioare colorate. Pe lângă imaginea cu tortul, a fost făcută publică și o fotografie cu Ducesa de Cambridge alături de mama ei, Carole Middleton.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 17 martie. Scorpionii au oportunități bune în afaceri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre