Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf, din nou tată. Acesta e numele pe care l-a primit micuțul

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf, din nou tată. Acesta e numele pe care l-a primit micuțul
Laurențiu Reghecampf a ales un nume care să înceapă tot cu L, la fel ca și în cazul său, dar și a celorlalți doi fii ai săi: Luca și Laurențiu jr.
Astăzi dimineața a venit pe lume Frățiorul vostru Liam! Va iubește tata”, a anunțat Laurențiu Reghecampf în această dimineață, la ora 7.44. Antrenorul de la U Craiova a facut anunțul public, pe rețelele sociale. Mesajul a fost însoțit de o poză cu cei doi fii ai săi, cel din prima căsătorie, Luca Reghecampf, dar și cel din căsnicia cu Anamaria, Laurențiu Jr. alintat „Bebeto”.
Inițial, Reghe a postat o fotografie doar cu cei doi fii. Câteva minute mai târziu s-a răzgândit și a schimbat imaginea cu o altă fotografie, în care apare și el alături de copiii lui.
Probabil de emoție, s-a grăbit în alegerea acestor amănunte.

Reghecampf a așteptat cu mari emoții acest moment

Recent, tehnicianul a dezvăluit presei că iubita lui a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, ba chiar a depășit termenul stabilit de medic. Astfel, cei doi așteptau ca marele eveniment să se întâmple oricând.

Iubita lui, Corina Caciuc, a născut natural în cursul acestei dimineți, la o clinică privată din Capitală

Numele ales pentru ce-l de-al treilea fiu este Liam. Numele de băiat „Liam” este la origine un nume irlandez, folosit astazi foarte des de englezi, și are semnificatia de protector neînfricat, se arată pe siteurile de specialitate.

De ce a ales Reghecampf să o părăsească pe Anamaria Prodan pentru Corina Caciuc

Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, spunea Laurențiu Reghecampf în momentul în care, zâmbitor, realiza un pictorial în compania Corinei Caciuc pentru revista Fanatik.

”O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, mai spunea el în cadrul interviului. Declarații pe care le-a reluat și în cadrul unui podcast. Reghe a spus că între el și impresara de fotbaliști lucrurile scârțâiau de mai mulți ani. Dar și că nu Corina a fost cea care a făcut primul pas. Antrenorul a spus că s-a îndrăgostit de ea de când a văzut-o pentru prima oară și a căutat-o ulterior.

,,Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a povestit Laurențiu Reghecampf.

„Mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina Caciuc presei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre