Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caciuc pare că are „o surpriză” în burtică. Ce se întâmplă în familia lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc pare că are „o surpriză” în burtică. Ce se întâmplă în familia lui Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pare că sunt puși pe fapte mari. Ultima fotografie postată de antrenor spune totul.

Laurențiu Reghecampf e extrem de fericit alături de Corina Caciuc și micuțul Liam, iar Anamaria Prodan e doar amintire.

Ultima fotografie postată de antrenor pe contul său de socializare i-a bucurat enorm pe fanii săi, care abia așteaptă să afle noutăți din viața antrenorului. Laurențiu, alături de Corina Caciuc și micuțul Liam, îmbrăcați sport, se bucură de viață fără să le pese de ce spun unii și alții și se pare că își vor mări familia.

„Vine și o fetiță?”

Corina apare în fotografie cu o burtică suspectă, iar fanii au început să se tot întrebe dacă vine pe lume bebe cu numărul doi. Mai mult, au început să curgă și mesajele de felicitare.  ”Vine și o fetiță? Ce frumusețe va fi, ca și băiețelul și ca ei … Doamne ajută, tot ce își doresc”, ”Oare vine bebe 2?”, au spus internauții.

„O familie frumoasă. În câteva rânduri, dușmanul nr.1 din România, ar fi insinuat că cine știe dacă copilul chiar ar fi al lui Laur. Mor de râs și de drag când văd că Liam seamănă leit cu tati (level orb să fii, și tot îți dai seama că un test ADN ar fi non-sens)”. „Al doilea bebe pe drum?”, „Mami are burtica de bebe? Să fie sănătoasă, că frumoasă și scumpă este”, au fost de părere alți fani ai antrenorului.

„Fostul meu soț și-a uitat copilul”

Pe de altă parte, Anamaria Prodan, care și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat așa cum și-a dorit, susține că fostul soț l-a dat uitării pe Bebeto. „Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul.

Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.

„După cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare”

Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină. Dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare. Și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă”, a declarat Anamaria Prodan la Wowbiz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre