Simona Ionescu / Redactor Șef

Corina Caragea, vacanță cu peripeții în Asia. „Să tai carnea cu foarfeca…”. Și ciudățeniile nu se opresc aici

Corina Caragea, vacanță cu peripeții în Asia. „Să tai carnea cu foarfeca…”. Și ciudățeniile nu se opresc aici
Corina Caragea și-a luat două săptămâni de vacanță și a plecat la relaxare în Asia, unde a vizitat Coreea de Sud și Singapore.

Prezentatoarea a mărturisit că niciodată nu s-ar fi așteptat să aibă de îndurat atâtea reguli, iar această experiență nu va fi niciodată uitată.

Toți cei care o cunosc pe Corina Caragea știu că este îndrăgostită de călătorii, de aceea o vacanță în Asia i s-a părut ceva inedit, care trebuie marcat. Nu s-a gândit însă la ce va putea să trăiască în acele locuri. Vedeta a fost pur și simplu șocată de regulile de pe stradă, magazine, restaurante și hotel și a vrut să le spună tuturor celor care vor să calce pe acele meleaguri.

Bruneta nu poate înțelege nici acum de ce nu avea voie decât o singură oră la piscină la hotel sau cum reușesc acei oameni să aibă o cafenea cu tema… caca. „Brusc, fără să stau prea mult pe gânduri și să cercetez. Altfel mi-aș fi pierdut curajul. În Singapore mai fusesem, știam că merită drumul lung.

Spectacol la apus în Singapore

Despre Coreea de Sud nu știam absolut nimic. Mi s-a părut momentul potrivit să mă arunc în ceva cu totul nou, o destinație în care nu fusese nimeni din jurul meu, cu multe necunoscute, dar m-am gândit că sunt deja călită după experiența Japonia.

„Să înțeleg de ce la hotel aveam dreptul la o oră pe zi la piscină și aceea cu rezervare”  

Povestesc despre ele pe blog. Veți vedea acolo ce m-a șocat și mi-a întors stomacul pe dos încă din prima zi, la o masă. Spuneam că e o altă planetă și adaptarea a fost mai grea – să tai carnea cu foarfeca, să merg la restaurant ca să îmi gătesc singură carnea primită crudă, pe grătarul integrat, să vânez un coș de gunoi pe stradă… fără succes, să înțeleg de ce la hotel aveam dreptul la o oră pe zi la piscină și aceea cu rezervare.

Prima noapte în Singapore

„De ce sunt fascinați de plușuri și desene animate

Să înțeleg de ce de multe ori nu aveam voie să probez hainele în magazin sau să îmi fac o poză, de ce văd oameni venind de la job la miezul nopții după o tură de… toată ziua, clătinându-se amețiți de băutura aceea locală, Soju. Apropo este nepoliticos să refuzi un pahar, indiferent de motive, să înțeleg de ce le place puiul cu… bere sau mănâncă varză murată picantă la orice.

De ce sunt fascinați de plușuri și desene animate, au o cafenea cu tema… caca, își beau cafeaua dintr-o cană în vas de wc, cum beau frappe de porumb, sunt campioni la operații estetice, când sunt așa tineri, frumoși și slabi cu toții și multe altele”, a povestit Corina Caragea pentru Libertatea.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre