Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Palade și Romică Țociu au făcut caterincă despre bani și femei. Au spus de la ce s-au certat

Cornel Palade și Romică Țociu au făcut caterincă despre bani și femei. Au spus de la ce s-au certat
Admiratorii cuplului Cornel Palade și Romică Țociu s-au întrebat de ce nu mai apar împreună. S-au certat, iar dacă da care au fost motivele? Au povestit la Teo Show, dar în felul lor: au făcut caterincă.

Publicul i-a îndrăgit imediat pe Cornel Palade și Romică Țociu. Au fost împreună în show-uri de divertisment, la evenimente, petreceri private, la Teatrul de Revistă. Însă, de la o vreme nu au mai apărut împreună. S-au certat? S-a stricat prietenia de 30 de ani? Mai în glumă, mai în serios, cei doi comici au spus ce s-a întâmplat.

Cornel Palade și Romică Țociu au făcut caterincă despre bani și femei

Cornel Palade (69 de ani) și Romică Țociu (59 de ani) nu au mai apărut împreună. E drept, că pandemia a afectat pe toți artiștii. Dacă pe Romică Țociu l-am văzut la ”Te cunosc de undeva” și „Splash! Vedete la apă”, la Antena 1, Cornel Palade ”a dispărut”.

I-a invitat Teo Trandafir, la emisiunea pe care o realizează la Kanal D. Cei doi comici nu s-au putut abține să nu glumească pe seama banilor, prieteniei și femeilor. Au fost întrebat dacă s-au certat. Au recunoscut amândoi că au fost mai multe ocazii când ”s-a certat” la împărțirea banilor câștigați din spectacole. Romică Țociu a povestit și că a fost surpins că fiul său abia născut semăna prea bine cu prietenul său Cornel Palade.

„Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort. A contat mai mult publicul pentru noi”, a spus Romică Țociu, la „Teo Show”.

”Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-sa, pentru că am invitat-o la dans. Mi-a reproșat că prea o invit la dans mereu”, a completat Cornel Palade.

Cum s-a format cuplul Țociu și Palade

Împreună au fost la mii de evenimente, au jucat acolo unde erau chemați. În tinerețe, Cornel Palade a fost fierar betonist, muncitor la o fabrică de hartie și chiar bufetier.

Într-o vară, au fost invitați la un spectacol pe Litoral. Romică Țociu și Cornel Palade au ridicat sala în picioare. Gheorghe Gheorghiu le-a propus sa formeze un cuplu pe scenă. S-au întâlnit mai apoi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Au pornit pe cont propriu și au ajuns să joace în sute de spectacole. Când au fost închise sălile de spectacol, cei doi au căutat o sursă de venit. Romică Țociu a fost două sezoane la ”Te cunosc de undeva”, iar Cornel Palade caută și el ocazii să urce din nou pe scenă.

Cornel Palade și Romică Țociu au fost prieteni foarte buni atât în viață reală cât și pe scenă. Ani de-a rândul aceștia au reușit să încânte sufletele românilor cu glumele și prezența lor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre