Simona Ionescu / Redactor Șef

Cornel Păsat se scutură de problemele Oanei Roman. „Nu știu ce crede Marius…”

Cornel Păsat se scutură de problemele Oanei Roman. „Nu știu ce crede Marius…”
Șapte ani de iubire. Atât au trăit Oana Roman și Cornel Păsat. Fiecare a luat-o pe drumul său, dar au păstrat o relație civilizată. Dacă s-au putut ajuta au făcut-o, dacă nu fiecare și-a trăit viața.

Întrebat despre situația în care se află acum Oana Roman, fostul său iubit, Cornel Păsat spune că nici el, nici fiica lui Petre Roman nu au intrat în discuții intime după ce s-au despărțit.

Au păstrat o relație normală, se salută de fiecare dată când se întâlnesc și își trimit câte un mesaj la aniversare. Pe Cornel Păsat și Oana Roman nu-i leagă nimic, iar fondatorul trupei „Flamingo boys” a vrut să lămurească acest aspect, iar Marius Elisei să înțeleagă cum stă situația.

„Nu sunt de acord cu spălatul rufelor în public”

Vizavi de divorțul și aruncatul cu noroi dintre Oana Roman și Marius Elisei, Cornel Păsat spune că nu suportă „spălatul rufelor în public”.  „Eu și Oana am rămas într-o relație prietenească, normală, de oameni civilizați. Nu prea sunt de acord cu spălatul rufelor în public. Îmi pare rău pentru situația creată.

Cornel Păsat și Oana Roman s-au iubit șapte ani

Eu m-am întâlnit anul trecut, în decembrie, la un eveniment, cu Oana. Nu mi-a spus nimic de genul ăsta și nici nu am avut discuții de astea pentru că nu ne permitem unul cu celălalt să intrăm în detalii și ce să spun, îmi pare rău. M-aș fi bucurat să aibă o viață liniștită, frumoasă, fără supărări, să fie bine”, a declarat Cornel Păsat la Antena Stars.

„Din momentul în care ne-am despărțit, lucrurile s-au separat totul și nu am avut niciun lucru mai intim”

Celebrul dansator a mărturisit că nu a avut niciodată vreo întâlnire de altă natură cu Oana Roman, iar Marius Elisei trebuie să știe acest lucru. O singură întâlnire a existat între cei doi de când s-au despărțit, strict profesională și foarte scurtă. „Nu, la noi relațiile au rămas normale, cordiale, de un «bună, ce mai faci?», o urare de ziua de naștere, mai mult pe colaborări ne-am interesat.

„Am făcut colaborarea respectivă, totul a fost strict profesional”

Când a avut ocazia, ea m-a recomandat și eu pe ea. Să știi că am ieșit o dată la masă, la o gustare, cumva, dar era strict pe business. Trebuia să fie PR-ul pentru o cafenea și a venit și proprietarul locației, am făcut colaborarea respectivă, totul a fost strict profesional. Nu a fost nicio întâlnire de genul să ne distrăm. Din momentul în care ne-am despărțit, lucrurile s-au separat totul și nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede Marius”, a mai spus dansatorul.

Cornel Păsat i-a ținut piept Oanei Roman cu câțiva ani în urmă

După ani buni de când s-au despărțit, Oana Roman l-a supărat pe Cornel cu câțiva ani în urmă, când a comentat despre faptul că acesta nu are copii. Dansatorul a venit atunci în studioul Wowbiz și a pus totul la punct. Oana Roman era atunci într-un alt moment urât din viață, când se vorbea de divorțul de Elisei. „Oana Roman e o femeie deșteaptă, cu studii înalte, le-a făcut la Sorbona, dar nici noi nu suntem atât de inculți să nu ne dăm seama când ea spune lucruri insinuante și cu subtrat.

„Îi cunosc răutățile și substraturile și știu când e insinuantă”

Lucruri care fac rău gratuit. Și nu mi se pare de nivelul ei, mai ales că noi am stat împreună șapte ani. Se bucură de răul altcuiva… (…) Eu sper să rămână o familie unită, pentru că au un copil și acesta are nevoie și de mamă și de tată. (…) Îi cunosc răutățile și substraturile și știu când e insinuantă și când spune niște lucruri sub acoperire. (…) Ori are o problemă, suferă de amnezie, ori pur și simplu are răutăți și vrea să denatureze adevărul și nu vrea să-și asume trecutul la cel mai adevărat mod”, spunea atunci Cornel Păsat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre