Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei, un episod de neuitat cu Oana Roman. „Nenorocitule… Nici nu pot să reproduc…”

Marius Elisei, un episod de neuitat cu Oana Roman. „Nenorocitule… Nici nu pot să reproduc…”
Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, și-a dat drumul la gură și a povestit situații neplăcute din relația cu fosta soție.

Marius Elisei a început să dea tot mai mult publicității din mariajul pe care l-a avut cu Oana Roman. Tânărul susține că relația cu influencerița nu a fost deloc ce s-a văzut din exterior. Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, fostul soț al vedetei a vorbit despre un episod în care a plecat cu Oana Roman și fetița de Crăciun, la un eveniment. Martoră a fost și educatoarea Isabelei, care a fost în mașină cu ei.

„Și problema nu era că mă jignea pe mine, pentru că ajunsese să nu-mi mai pese. Problema era că nu ținea cont unde se află și cine e în preajmă”

„Veneam acasă și mă puneam și eu cinci minute al televizor. Îmi spunea toată ziua stai la televizor… Nenorocitule, nici nu pot să reproduc.

@celmaibuntiktoker01

Prin cate a trecu Marius in casnicia cu Oana !!!#foryou

♬ sunet original – Balana

Ști ce înseamnă că nu pot să reproduc? Și problema nu era că mă jignea pe mine, pentru că ajunsese să nu-mi mai pese. Problema era că nu ținea cont unde se află și cine e în preajmă. Nu vrei să ști cât m-a ținut pe mine un drum de la Chitila la Pitești.

„Cât de handicapat și prost să fiu să nu știu drumul?”

Și copilul avea trei sau patru ani și trebuia să mergem de Crăciun la Pitești la un eveniment. Și am luat și o educatoare, care trăiește, poate să spună… săraca fată, educatoarea Isabelei, nu știu cum s-a simțit în spate. Că de ce am luat-o pe drumul ăla, că ea nu vrea să ajungă mâine, ea vrea să ajungă acum. Cât de handicapat și prost să fiu să nu știu drumul? Mă, femeie, m-a băgat waze-ul… Cum vrei să mă mai comport, dacă tu dai într-una?”, și-a spus oful Marius Elisei în emisiunea lui Dan Capatos.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre