Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe lupta. Oana Roman, noapte pasională alături de un afacerist? „Ea s-a dus la el, știu cine e omul”

Începe lupta. Oana Roman, noapte pasională alături de un afacerist? „Ea s-a dus la el, știu cine e omul”
Acuzații fără precedent din partea lui Marius Elisei. Fostul soț al Oanei Roman susține că i-a fost infidelă și spune că are dovezi.

Potrivit declarațiilor lui Marius Elisei, Oana Roman s-ar fi dus să semneze un contract cu un afacerist. „Negocierile” ar fi durat toată noaptea.

Oana Roman a crezut că a început 2024 cu dreptul, dar Marius Elisei îi strică tot cheful de viață. Fostul soț a făcut acuzații teribile și spune că fiica lui Petre Roman i-a fost infidelă. El susține că aceasta a fost la un afacerist, cu scopul de a semna un contract, dar a rămas toată noaptea. Acest lucru s-ar fi întâmplat în perioada de după divorț, când încercau să reînnoade relația.

Oana Roman, infidelă?

În emisiunea Xtra Night Show, Marius Elisei n-a mai rezistat și a povestit de aventura Oanei Roman cu un afacerist. Cei doi erau în perioada în care făceau pași ușori spre împăcare, însă vedeta ar fi făcut un gest nepotrivit. Oana ar fi plecat la mare, unde a participat la un eveniment, iar în acel loc ar fi venit și bărbatul în cauză. Elisei susține că ar fi mers acasă la afacerist sub pretextul semnării unui contract, dar întâlnirea s-a prelungit toată noaptea.

L-a înșelat Oana Roman pe Marius Elisei?

„L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: «Băi, e Oana aici». Zic: «Bine, mă, las-o»!

„Eu, dacă îți zic ceva despre o persoană, tu te aprinzi? Iei foc? Când a plecat la mare, a plecat cu Vica Blochina și încă o fată. S-au cazat toate trei într-un hotel, după care, seara sau pe la prânz spre seară, s-au dus la o cherhana, unde era evenimentul respectiv. S-au dus acolo, a venit seara, ea, între timp, vorbea cu respectivul. L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: «Băi, e Oana aici». Zic: «Bine, mă, las-o».

„Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi”

M-au sunat foști paparazzi, nu mai lucrează de 3-4 ani. Nici nu ne împăcasem. Vine tipul respectiv, fac poze împreună, după care ea ce face? Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi dimineață să semneze contractul. Ea s-a dus la el. Știu cine e omul”, a povestit Marius Elisei.

„I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea”

Fostul soț al Oanei Roman merge și mai departe cu acuzațiile și spune că i-ar fi luat telefonul și a văzut toată convorbirea. Afaceristul, divorțat la rândul său și cu o fetiță, i-ar fi recomandat Oanei să-și securizeze telefonul și să aibă grijă.

Ea e femeia care i-a adus bucuria în viață lui Marius Elisei

„Atunci mi-am zis eu: «Pentru copil, cu omul ăsta nu este ok». M-am dus acasă și am întrebat-o pe Isabela cum e și dacă își dorește să revin acasă, după care ea (n.r. Oana) l-a anunțat pe el că eu am venit acasă. I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea. E și el divorțat, are o fetiță. Nici nu contează, te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă!?”.

Oana și afaceristul își duceau dorul

Chiar dacă a înțeles ce se întâmplă, Elisei mărturisește că a acceptat să se împace pentru fetița lor, Isabela, dar a știut de atunci că nu va face casă bună cu Oana Roman. „Eu îi zic: «Vezi că nu s-a comportat omul ăla bine cu tine, te-a ținut la ușă vreo patru minute, iar o doamnă nu se ține la ușă patru minute». Ăla i-a zis să-și securizeze telefonul și să aibă grijă. Au continuat convorbirile, i-a zis că i-e dor de el”, a mai spus bărbatul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre