Simona Ionescu / Redactor Șef

Cosmin Natanticu, despre favorita de la Asia Express 2024. „N-o s-o mai ia nimeni”

Cosmin Natanticu, despre favorita de la Asia Express 2024. „N-o s-o mai ia nimeni”
Ioana State și Mane Voicu, cei mai iubiți concurenți ai emisiunii Asia Express 2024 au intrat în gura colegului Cosmin Natanticu. Comediantul a făcut și ceva predicții.

Se ceartă și se împacă, iar dialogul dintre ei te face să râzi în hohote. Mane Voicu face echipă senzațională cu Ioana State în Asia Express 2024, iar prietenul lor, Cosmin Natanticu a făcut ceva predicții privind relația dintre cei doi concurenți.

„N-o să o mai ia nimeni după emisiunea asta. Ioano, nimeni!”

@asiaexpress_romania

Urmărește episoadele 15&16 din PODCASTITO EXPRESS 🎙️ pe YouTube! #fyromania #podcastitoexpress #antena1

♬ original sound – Asia Express România

„Mane e combinat, Ioana n-o să se combine niciodată, mai ales după emisiunea asta. N-o să o mai ia nimeni, mai ales după emisiunea asta. Ioano, nimeni! Până la final, eu așa cred, nu știu cât vor rezista ei, că Ioana să-l bage în spitale publice pe Mane”, a fost predicția lui Cosmin Natanticu, invitat în Podcastito.

„Cea mai sexi și mai tare femeie de acolo”

Ioana și Mane, o echipă formidabilă

Fanii emisiunii sunt fascinați de Ioana și Mane, iar comedianta este văzută de aceștia ca fiind „cea mai sexi și mai tare femeie de acolo”. „Nu este adevărat, Ioana este foarte mișto și iubibila!”, „Ioana e foarte drăguță și funny, iar râsul ei e demențial”, au spus unii fani.

Alții susține că tânăra „se comportă prea bine, pentru câtă lipsă de empatie/iubire și apreciere duce acolo unde-i stresul și neajunsul cât casa poporului. Pe de altă parte, nici Mane nu poartă nici o vină”, au comentat internauții.

Ce bărbat își dorește Ioana State

Deși e singură, Ioana nu se plânge și spune că e foarte fericită. Dar și-ar dori un bărbat înalt, care „să aibă toți dinții, să nu se uită câș”.

„Sunt liniștită și singură, nu-mi face nimeni viața grea! Nu stau să mă uit: mi-a dat prostul ăla seen? Cu cine o umbla? Pe unde o fi? E bine așa! (…) Fizic, minimum 1,9 m, maximum 2 m,  brunet, să aibă toți dinții, să nu se uite câș.

Să fie un om cu simțul umorului, să râdă la glumele mele proaste, că fac și multe glume proaste, să mă înțeleagă și să fie comunicativ”, a spus State. Bărbatul care ar putea intra în grațiile tinerei ar trebui să aibă un loc de muncă, „să nu mă caute de țigări prin geantă sau să-mi ceară un milion până luni”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri