Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a câștigat imunitatea la Asia Express 2024. Ei sunt preferații publicului pentru replicile și certurile lor haioase

S-a câștigat imunitatea la Asia Express 2024. Ei sunt preferații publicului pentru replicile și certurile lor haioase
Cei mai simpatici concurenți de la Asia Express 2024 s-au bucurat ca doi copii când au câștigat prima imunitate din Malaezia.

Ioana State și Mane Voicu, preferații publicului la Asia Express 2024, au intrat cu dreptul în Malaezia. Concurenții au câștigat prima imunitate, care a venit cu multe privilegii.

Cine face și vinde cei mai buni mici, va primi a doua imunitate

Ioana și Mane, care le aduc zâmbetul pe buze tuturor cu certurile lor haioase, au savurat victoria și, după atâta muncă, se bucură de două zile de vacanță cu tot ce le poftește inima, în timp ce restul echipelor vor lupta pentru a doua imunitate.

Concurenții vor avea de pregătit cel mai iubit preparat culinar din România, gustoșii mititei la grătar, cu ustensile din bucătării improvizate. Micii urmează să fie vânduți, dar cu mult stres, pentru că este Ramadanul și sunt foarte multe restricții.

Odată cu finalul întrecerii pentru imunitate Jean de la Craiova, „handicapul” lui Nicolai Tand și Sorin Brotnei și-a încheiat misiunea și și-a luat la revedere de la echipe.

Calificarea la al doilea joc de amulet

Pe de altă parte, trei echipe au intrat în cursa pentru calificarea la al doilea joc de amuletă.

Anca Țurcașiu și prietena ei, Andreea Samson, alături de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, dar și Carmen Negoiță și Andreea au îmbrăcat salopetele și vor merge la Kuala Sepetang, unde se află cea mai mare fabrică de cărbune din Malaezia, veche de multe generații.

Competiția va fi grea pentru că Anca și Samsonica au un joker pe care încă nu l-au folosit și au posibilitatea să sară peste una dintre probe.

Ioana State visa să devină cântăreață

Ioana State, neînfricată în America Express

Ioana State a fost finalist iUmor și Stand-up Comedy și a început să fie cunoscută în mediul online datorită postărilor sale haioase. Ioana a vorbit de multe ori despre autoironia care o caracterizează, dar care a ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente din viață.

Tânăra a avut probleme cu greutatea, la doar 16 ani cântărind 110 kilograme, iar în copilărie s-a confruntat cu bullying-ul. S-a născut în comuna Dascălu din Ilfov și a terminat Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București, iar o bună perioadă și-a dorit să devină cântăreață.

Ioana și Mane sunt foarte buni prieteni și alături de alți colegi, fac show-uri de stand-up în toată țara, fiind totodată implicată în cauze caritabile.

„Revin victorioasă, le-am promis”

Mane și Ioana fac deliciul telespectatorilor în Asia Express 2024

„ Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo. (…) Nu m-a crezut mai nimeni dintre apropiați când am spus în ce m-am băgat. Eu care mă împiedic și când deschid ușa și care am învățat să merg pe bicicletă la 11 ani.

Singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. (…) Vreau să testez adrenalina unei astfel de competiții. (…) Dar revin victorioasă, le-am promis”, a spus Ioana înainte de plecarea la Asia Express 2024.

„Mă aștept ca Asia Express să fie armata pe care nu am făcut-o”

Mane Voicu a debutat în stand-by la doar 16 ani și a participat, la rândul său, la iUmor. Comediantul s-a născut în Otopeni și este unul dintre marii fani ai celebrului Doru Octavian Dumitru.

„Mă aștept ca Asia Expres să fie armata pe care nu am făcut-o. E o competiție în care cred că îți descoperi limitele și vreau să văd cât de departe pot merge în acele condiții grele.

Am înțeles că nimic nu te poate pregăti pentru Asia Expres, asta zic toți cei care au participat, lucrul ăsta n-are cum să fie liniștitor. E clar că ne aruncăm cu totul afară din zona noastră de confort”, a fost declarația lui Mane.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri