Simona Ionescu / Redactor Șef

Costi Ioniță nu vrea să-și găsească o iubită, însă vrea să înfieze un copil. A explicat și de ce

Costi Ioniță nu vrea să-și găsească o iubită, însă vrea să înfieze un copil. A explicat și de ce
E unul dintre cei mai iubiți artiști din lume și are o carieră fantastică, dar Costi Ioniță și-a ținut mereu viața personală departe de ochii lumii.

Sursele spun că artistul este un bărbat extrem de pretențios la femei, de aceea nici în acest moment nu este căsătorit.

Costi Ioniță vrea să înfieze un copil. Iată care este motivul acestei decizii aplaudate de fani

Costi Ioniță trăiește viața așa cum și-a dorit și e invidiat pentru succesul său de peste hotare. A reușit să se impună în întreaga lume prin multă muncă și e mândru că a reușit acest lucru. În viața personală, el nu a ieșit niciodată în evidență și sunt rare momentele în care a fost văzut alături de o femeie, preferând discreția absolută.

Vrea să facă fericit un suflet de copil

Într-o discuție cu Andreea Mantea, Costi Ioniță a spus că nu vrea să facă un copil cu vreo iubită, însă își dorește enorm să înfieze un micuț sau pe micuță, pentru a face fericit un suflet de copil. “E foarte frumos să ai un copil al tău, e divin, dar e minunat să adopți. Mi se pare foarte frumos să ajuți un astfel de suflet. Sunt miliarde de suflete pe planetă de copilași care nu au parte de acea iubire pământească sau de o educație specială ”, a mărturisit artistul.

Sfaturi interesante pentru femei

Pe de altă parte, Costi se interesează de binele doamnele și domnișoarelor, iar recent, pe contul său de socializare, le-a explicat doamnelor și domnișoarelor care sunt motivele pentru care nu e bine să-și pună extensii. „Am aflat o informație foarte tare, de la un înțelept foarte mare, care a spus că nu e bine să vă puneți extensii în păr.

Podoaba capilară e o antenă, iar părul pe care-l puneți ca extensii provine de la două tipuri de persoane. De la morți și de la persoane care și-au vândut părul pentru bani. Așadar, voi atrageți în ființa voastră energia morții și a sărăciei și de aceea puteți avea foarte multe depresii, stări de anxietate, demență și multe altele. E doar o informație, eu doar o împărtășesc cu voi, faceți ce vreți. Vă pup în forță”, a încheiat Costi Ioniță.

Sursă foto: substantial

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre