Costi Ioniță are un al 6-lea simț pentru succes. A dat lovitura la nivel mondial

Costi Ioniță are un al 6-lea simț pentru succes. A dat lovitura la nivel mondial
Nu e nici o îndoială faptul că cine are norocul să lucreze alături de Costi Ioniță își schimbă viața definitiv.

E unul dintre cei mai mari artiști ai României și spune că totul i se datorează lui Dumnezeu. El doar ia ce i s-a oferit.

El a fost cel care le-a prevăzut succesul lui Dani Oțil și Răzvan Simion

Invitat în emisiunea lui Răzvan și Dani, Costi Ioniță și-a lansat cea mai nouă piesă, cu un videoclip senzațional. Artistul a făcut deliciul telespectatorilor afirmând că haina de blană de nurcă pe care o poartă în clip este veche de 40 de ani, dar l-a făcut să arate ca un mare bogătaș. Și apropo de cât de mulți bani are Costi, cântărețul a afirmat că banii sunt doar un rău necesar, el nefiind interesat atât de mult de acest aspect.

Costi Ioniță este producătorul piesei care a devenit hit mondial, „Go Down Deh”.

De ce refuză piese

Cine are noroc să ajungă în studioul lui Costi Ioniță și ajunge să lucreze cu el, va fi un om realizat. Însă vedeta a mărturisit că refuză mulți artiști, dintr-un motiv bine întemeiat: nu are timp.

Iar atunci când reușește să-și rupă câteva ore preferă să intre în solar și să dea cu sapa. În rest, viața i se pare un veșnic concediu și-i mulțumește lui Dumnezeu pentru toate darurile pe care i le-a făcut în această viață. Într-o discuție cu Răzvan Simion, prezentatorul a recunoscut că artistul are ochiul format, el fiind cel care a prevăzut succesul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu cine s-a distrat la premiile Grammy

Cu câteva luni în urmă, Costi a fost la premiile Grammy, unde a fost nominalizat pentru a doua oară. El a distribuit atunci mai multe filmări și video și s-a distrat alături de Sean Paul și Jesse Royal, cărora le-a făcut piese și care au fost nominalizați pentru „Cel mai bun album reggae”. „Băieți, suntem la Grammy, fortză…

Fraților, suntem în Las Vegas… am alături cei mai șmecheri artiști”, a spus Costi Ioniță într-o filmare de pe Instagram. Cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy a fost câștigată de grupul Silk Sonic, care a luat trofeul la categoria cântecul anului şi înregistrarea anului.

Sursă foto: ProTV