Vedetele s-au întrecut în ținute „dezbrăcate” la premiile muzicale Billboard. Imagini de infarct

Vedetele s-au întrecut în ținute „dezbrăcate” la premiile muzicale Billboard. Imagini de infarct
Evenimentul weekend-ului a adus din nou vedetele pe covorul roșu. În Las Vegas s-au decernat Premiile Muzicale Billboard.

Premiile Billboard Music Awards® (BBMAs) onorează cele mai importante nume din muzica actuală. Unic printre premiile muzicale, premianții sunt selectați în funcție de performanțele din Billboard Charts, considerat a fi autoritatea supremă în industria muzicală. Clasat în mod constant ca fiind unul dintre cele mai puternice show-uri muzicale ale anului, spectacolul celebrează cele mai mari realizări ale muzicii, consolidând BBMAs ca o franciză anuală, de divertisment live.

După Oscaruri și Met Gala, Premiile Muzicale Billboard au fost o nouă ocazie pentru vedete să etaleze unele din cele mai neașteptate ținute. Cuvântul de ordine, cel puțin în ceea ce privește aparițiile feminine la eveniment, a fost dezvelirea trupului. Vedetele s-au întrecut unele pe altele să etaleze la vedere cât mai multă piele și chiar părți intime.

Vedetele s-au dezbrăcat de-a dreptul pentru covorul roșu

Este și cazul Doja cat, care și-a scos sâni la vedere, acoperiți doar cu tulle de culoarea pielii, purtând niște accesorii aurii pe ei.

Și Megan Fox a considerat că are cu c se lăuda, astfel că a purtat o rochie neagră adânc decupată pe unul dintre picioare. Însă decolteul ei abisal a furat toate privirile.

Acesta cobora până în  mijlocul taliei, în timp ce sânii erau aproape dezveliți. Rapperița Thee Stallion s-a îmbrăcat într-o ținută cu două piese care i-a scos la vedere întreg abdomenul,  ba chiar și o porțiune generoasă din șolduri.

Vedeta pare că nu a aveau pe dedesubt lenjerie intimă, dar s-a arătat extrem de confortabilă cu corpul ei, chiar dacă acesta nu e numai fibră și mușchi. În cazul ei curentul #bodypositivity îi pică mănușă.

Kylie Jenner a purtat o rochie îmbrăcată-dezbrăcată

Constantă trendului familiei ei, Kylie Jenner a fost, probabil, vedeta cu ținuta cea mai paradoxală. Acoperită din gât până la nivelul gleznelor ea a fost, totodată dezbrăcată. Asta, deoarece rochia mulată pe care a îmbrăcat-o la Premiile Muzicale Billboard a avut un imprimeu care-i prezenta liniile corpului, dezbrăcat.

Și alte vedete au optat pentru rochii cu multă piele la vedere, în față.

Sursa foto: Instagram