Simona Ionescu / Redactor Șef

Costumele de baie preferate ale prințesei Diana. Foto – Ultima apariție pe plajă a prințesei inimilor

Costumele de baie preferate ale prințesei Diana. Foto – Ultima apariție pe plajă a prințesei inimilor
A fost mereu sub lupa paparazzilor care încercau să scoată la lumină fotografii cu prințesa Diana în cele mai incredibile ipostaze. Iată ultima apariție a prințesei inimilor în costum de baie.

1997 a fost anul în care prințesa Diana s-a bucurat de plajă și apa mării. Fosta soție a regelui Charles a arătat extraordinar într-un costum de baie animal print, în nuanțe de alb, negru și verde.

Diana a purtat ultima dată costumul de baie în 1997

Prințesa Diana, ultima apariție în costum de baie

 

Una dintre cele mai iubite femei din lume a fost fotografiată în vara anului 1997, în Saint Tropez, cum se plimba pe plajă și se juca cu picioarele în nisip. De asemenea, a apărut și o fotografie cu prințesa Diana într-un costum de baie în nuanțe de verde și mov. Această fotografie datează din anul 1993, iar Diana a fost atunci într-o vacanță în Caraibe și a vizitat și insula Nevis.

Ce costume de baie prefera prințesa Diana

Ce costume de baie prefera prințesa Diana

Persoanele din anturajul prințesei Diana spun că prințesa era îndrăgostită de costumele de baie întregi, dar din colecția sa nu lipseau nici costumele formate din două piese. Preferatele prințesei erau costumele de baie cu imprimee, mai ales cele florale și cele cu animal print.

Costum de baie leopard și ochelari de soare din carapace de broască țestoasă

Prințesa Diana, Costum de baie leopard și ochelari de soare din carapace de broască țestoasă

Prințesa Diana a fost fotografiată pentru prima dată purtând costumul de baie leopard în 1990, în timpul unei vacanțe de familie în Insulele Virgine Britanice. Alături de fiii ei, prințul William și prințul Harry, de surorile Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale și de mama lor, Frances Shand-Kydd.

Diana a asortat la costumul de baie un sarong și ochelari de soare din carapace de broască țestoasă. Costumul de baie al Prințesei Diana a fost confecționat de Jantzen, o companie americană de costume de baie care există și astăzi. Dar care, din păcate, nu a readus la viață costumele de baie leopard făcute populare de prințesa Diana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre