Simona Ionescu / Redactor Șef

CRBL a aruncat trecutul la gunoi. Cu ce-și ocupă timpul după ce soția a părăsit domiciliul

CRBL a aruncat trecutul la gunoi. Cu ce-și ocupă timpul după ce soția a părăsit domiciliul
16 ani de iubire s-au dus pe apa sâmbetei, în urma despărțirii dintre CRBL și soția sa. Au rămas doar părinți pentru fetița lor, dar au decis ca fiecare să-și vadă de drumul său. Acum artistul a aruncat tot trecutul la gunoi.

Concret, CRBL a decis să renunțe la tot ce ține de trecut, inclusiv mobila și a achiziționat una nouă. Pentru că și-a dorit să dea un alt aer locuinței sale.

Și pentru că are destul timp la dispoziție, CRBL a arătat că e și un bărbat gospodar și a mărturisit că este foarte ocupat cu montatul de mobilă.

Fosta soție și fetița s-a mutat în zona Nordului

După ce a părăsit casa în care locuia cu chirie alături de CRBL, fosta soție a acestuia a decis să se mute alături de fetiță într-o locuință mai aproape de zona Nordului, pentru că în acea zonă fetița învață la o școală privată.

CRBL nu  a refuzat nici un show televizat fiind în pană de bani

CRBL cu sotia si fetita

Sursele spun că în ultima perioadă, artistul a încercat să redevină ce a fost odată, dar lucrurile nu prea i-au ieșit, scrie cancan.ro. Și pentru că datoriile băteau la ușă, nu a refuzat nici un show televizat, de la Survivor, până la Power Couple, unde a participat alături de soția sa.

„Vă rugăm să respectați intimitatea noastră”

CRBL și soția au anunțat despărțirea printr-un mesaj pe contul de socializare, în care i-au rugat pe fani să le respecte intimitatea. „În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a anunțat CRBL, în mediul online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre