Simona Ionescu / Redactor Șef

CRBL, despre dragostea pentru inele. Vrea tatuaj cu o pungă de popcorn

CRBL, despre dragostea pentru inele. Vrea tatuaj cu o pungă de popcorn
După mulți ani de Spania, CRBL n-a mai rezistat și a venit în România, țară pe care spune că nu o va lăsa niciodată. Îmbrăcat mereu cool, artistul poartă inele cu povești și susține că orice s-ar întâmpla, nu va renunța la bijuterii.

CRBL s-a distrat, s-a relaxat în Spania, dar a venit momentul să se pună și pe treabă. Așa că CRBL și-a luat familia și a venit acasă. Artistul spune că a intrat în 2024 cu o mare poftă de viață și muncă și spune că are planuri mari pentru acest an.

CRBL, despre dragostea pentru inele

CRBL are tot feluri de planuri. Nu le ascunde ci le împărtășește publicului destul de des. De-a lungul timpului, am publicat mai multe declarații de-ale artistului despre familia sa. Își adoră fetița și soția.

Cât privește bijuteriile pentru care e de multe ori invidiat, cântărețul mărturisește că le adoră și că fiecare are povestea lui. Unele sunt cumpărate de peste hotare, altele de aici, fac parte din viața lui. Nici de tatuaje nu se lasă și chiar are de gând să-și facă unele noi.

CRBL nu renunță la inele. Și nici la tatuaje

„Tot ce este pe mine are o poveste

„La fel ca tatuajele, cam tot ce este pe mine are o poveste. Majoritatea au povești. Îmi place să mi le personalizez. Nu îmi place să le cumpăr de-a gata. Nu pun preț pe brand-uri, ci pun preț pe calitatea produselor. Și, într-adevăr, unele inele sunt luate dintr-o călătorie efectuată în ASIA, altele din Spania, altele sunt luate de pe aici. Le aleg într-un fel cu o poveste.

Toate sunt alese. Nu e una neapărat mai dragă sau cu vreo poveste sentimentală, dar au povestea lor, pentru momentul în care au venit, pentru când le port, unde le port, cum le port”, a spus artistul într-un interviu pentru Viva.

CRBL s-a gândit la un tatuaj cu o pungă de popcorn

Artistul a dezvăluit că tatuajele sale sunt „pentru moment, pentru stare”, și s-a gândit că n-ar fi rău dacă și-ar face acum un tatuaj cu o pungă de popcorn. „Eu o să mă umplu de tatuaje, doar aștept la rând la programare. Rămân un pasionat al acestei arte”, susține artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre