Simona Ionescu / Redactor Șef

CRBL, exclus din Survivor pentru probleme medicale serioase, surprins într-o ipostază bizară. Se ridică mari semne de întrebare

CRBL, exclus din Survivor pentru probleme medicale serioase, surprins într-o ipostază bizară. Se ridică mari semne de întrebare
A dat tot ce a avut mai bun în Republica Dominicană, dar problemele de sănătate l-au făcut să ajungă mai repede acasă.

CRBL și-a dorit enorm să câștige Survivor România, însă sănătatea nu i-a dat pace. Acum se recuperează.

CRBL, exclus din Survivor pentru probleme medicale serioase, a fost pozat într-o ipostază bizară. Se ridică mari semne de întrebare

Paparazii de la Cancan au fost pe urmele lui CRBL, curioși să afle cu ce se ocupă artistul după ce s-a întors de la Survivor. Slăbit și parcă mai îmbătrânit, acesta se relaxează ori de câte ori are ocazia la o terasă, la o cafea bună, servită alături de o țigară. Oare cum o fi suportat vedeta să nu fumeze atâta timp?

Nu a mai primit acordul medicilor să mai stea în competiție

CRBL a părăsit competiția Survivor România în ediția din 18 aprilie 2022. În ultima perioadă el a fost în atenția specialiștilor, după ce sănătatea i-a jucat feste. Cu ceva timp în urmă, Retete și Vedete a vorbit cu un medic care a povestit despre simptomele cu care s-a confruntat CRBL.

„CRBL nu a dat semnale negative în privința sănătății sale, cel puțin nu au fost arătate pe micile ecrane. A înfruntat fiecare probă cu forță și fără să se manifeste altfel decât un bărbat de 43 de ani, cu un mic surplus de greutate și fără o condiție fizică de sportiv de performanță. Luni seară au fost prezentate două momente alarmante”, a declarat doctorul.

A văzut negru în fața ochilor

„Când CRBL a fost întins pe jos de medicul de la Survivor, ei deja discutaseră simptomele prezente. Pe TV s-a văzut doar că acesta s-a întins pe spate și a spus că în momentul în care stă culcat nu mai simte presiune și cefalee (n. durere de cap). În plus, și mai grav!, a spus că a avut câteva momente în care vederea i s-a întunecat, că a văzut negru în fața ochilor.

Acestea pot fi semnale de boală arterială carotidiană. Un blocaj al fluxul sangvin la nivelul carotidei către ochi și creier. Un astfel de eveniment poate un accident ischemic tranzitoriu”, a explicat medicul. „Pot fi și alte cauze, însă cred că posibilitatea unei astfel de afecțiuni i-a făcut pe cei de la Survivor să îl trimită pe CRBL acasă pentru investigații amănunțite. Și bine au făcut”, a mai spus doctorul.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre