Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Brancu face lumină în procesul de divorț al lui Alin Oprea. „Cred că ar fi momentul să ne vedem fiecare de treburile noastre”

Cristi Brancu face lumină în procesul de divorț al lui Alin Oprea. „Cred că ar fi momentul să ne vedem fiecare de treburile noastre”
După o poveste de dragoste ce părea desprinsă din filme, Alin Oprea și fosta soție au terminat acum și divorțul.

Și-au aruncat cuvinte grele, s-au acuzat reciproc unul pe celălalt, dar povestea dintre Alin Oprea și fosta soție a luat sfârșit odată cu terminarea divorțului.

Cristi Brancu face lumină în procesul de divorț al lui Alin Oprea. „Cred că ar fi momentul să ne vedem fiecare de treburile noastre”

Alin Oprea a fost invitat de Cristi Brancu în emisiunea ”Exclusiv VIP” pentru a-și spune punctul de vedere în privința divorțului de fosta soție. Cunoscutul cântăreț a mărturisit (și nu e pentru prima dată) că nu a fost fericit în căsnicie, dar e bucuros că totul s-a terminat. Artistul a punctat încă odată faptul că a fost singura persoană care a adus bani în casă și a încercat să facă în așa fel încât copiilor și soției să nu le lipsească nimic.

„M-am neglijat de cele mai multe ori pe mine pentru binele familiei”

«În acest moment sunt doar bucuros pentru faptul că am reușit într-un final să ies din această căsnicie. O căsnicie, e adevărat, foarte lungă. Nu am fost foarte fericit în această căsnicie, singurul lucru bun care a rezultat sunt cei doi copii. Am depus toate eforturile, m-am neglijat de cele mai multe ori pe mine pentru binele familiei.

Nu vreau să îmi ridic statuie, că nu e cazul. Noi am trăit în casa de la București din care, din nefericire, eu am fost eliminat deși eu am cumpărat-o. Am reușit să fac față și cheltuielilor și necesităților unei familii numeroase, deși se știe că am fost singurul din familie care a adus venituri în casă.

„Crescând fără tată, am simțit nevoia de familie închegată, unită, să fiu un tată bun pentru copiii mei”

Mi-am dorit foarte mult ca această căsnicie să fie una adevărată, bazată pe iubire, pe respect, pe recunoștință. Poate și pentru că eu, crescând fără tată, am simțit nevoia de familie închegată, unită, să fiu un tată bun pentru copiii mei. Dacă ar fi fost să fac pasul în afara acestei familii, l-aș fi făcut după ce ambii copii deveneau majori.

Am făcut asta în 2020. Până la momentul de grație Mai 2019, am trăit foarte liniștit în această familie, pentru că nu am considerat că a intra în relația soț-soție înseamnă să te transformi în detectiv particular”, susține Alin Oprea.

„Ar fi fost normal între doi oameni care au stat atât timp împreună să se desfășoare la notariat „

Cântărețul e de părere că divorțul ar fi trebuit să se desfășoare fără scandal și susține că, deși a avut multe dovezi împotriva fostei soții, nu a vrut să divulge nimic, preferând să facă precizări publice o singură dată. „Mi-am întemeiat o familie pe principii reale, astfel încât nu am urmărit niciodată ce face. Absolut întâmplător am aflat anumite lucruri de neiertat, la începutul anului 2019.

Fapt care m-a determinat să am o discuție cu fosta soție. Am stabilit de comun acord că după ce Melissa devine majoră să ne spunem ”La revedere”. Erau niște fapte peste care eu nu puteam să trec. Le-am aflat doar la încep anului 2019. Sigur că a început un proces de divorț, deși ar fi fost normal între doi oameni care au stat atât timp împreună să se desfășoare la notariat. Nu s-a dorit din partea fostei soții, motiv pentru care am demarat procesul de divorț.”

” Divorțul e cu decizie definitivă și irevocabilă”

”Pe parcursul lui au apărut diverse acuzații de ambele părți. Eu am făcut public precizări decât o singură dată. Nu am dat nume, nu am încercat să distrug familia nimănui. Acum, faptul că, după o perioadă destul de lungă, apar oameni care vin cu detalii precise, pe undeva mă întristează – pentru că aceste lucruri poate că ar fi trebuit să rămână în zona privată.

Pe de altă parte, se confirmă după atât timp că n-am vorbit vorbe. Iată că deja sunt 3 personaje intrate în discuție, masculine, care ar fi avut anumite legături. Despre care eu am aflat la vremea respectivă pentru că nu puteam desfășura un proces de divorț fără argumente, probe, dovezi scrise, înregistrări, martori și multe altele. Deci, faptul că altcineva susține că nu sunt dovezi e o aberație.

Dovezile există, eu sunt în posesia lor și procesul de divorț s-a bazat și pe aceste dovezi. Mai ales că procesul de divorț s-a încheiat într-un fel de knockout în favoarea mea, pentru că toate punctele de divorț au fost câștigate de mine! Divorțul e cu decizie definitivă și irevocabilă”.

„Eu am un viitor alături de actuala mea soție”

Indiferent ce spun unii și alții, Alin spune că în acest moment e fericit pentru că are lângă el femeia pe care și-a dorit-o dintotdeauna. ”Adevărul va triumfa. Sunt puțin trist că văd în presă încă apărând asftel de informații. Eu, cumva, le aveam, dar publicul nu. Eu nu le-aș fi făcut publice pentru că ce sens mai avea, că nu vrem să demonstrăm nimic.

Însă, din păcate, se pare că și aceste declarații care au venit mai nou au venit tot în urma unor provocări făcute pe Facebook sau în alte părți. Oamenii, dacă îi provoci un pic și ei știu ceva, încep să vorbească cu sau fără mine, pentru că nu am nicio implicare.

Eu am un viitor alături de viitoarea mea soție și vreau sa ne concentrăm pe el. Eu, pe partea profesională, am un album început. Deci, cu toții avem treburile noastre. Cred că ar fi momentul să ne vedem fiecare de treburile noastre.”, susține cântărețul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre