Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Brancu, un nou început, după 28 de ani de presă

Cristi Brancu, un nou început, după 28 de ani de presă
Îl știm pe Cristi Brancu ca un om de televiziune foarte talentat și devotat jurnalismului, dar și datorită personalității lui puternice. După 28 de ani de presă, este nevoit să înceapă un nou proiect.

Pandemia de COVID-19 ne-a schimbat tuturor viața. Iată că și simpaticul Cristi Brancu a fost nevoit să se gândească ce poate să facă, după ce Trustul Intact a oprit emisiunea realizată  de el, ”Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Cristi Brancu, un nou început, după 28 de ani de presă

Cristi Brancu este celebru pentru că telespectatorii îl iubesc și îi apreciază munca pe care o face pentru a fi pe placul lor.

Însă, emisiunea realizată de Cristi Brancu, de la Antena Stars, nu se va mai difuza. Prezentatorul de televiziune și-a mutat emisiunea în mediul online, pe YouTube. Din cauza pandemiei, atât conducerea trustului, cât și realizatorul tv au luat decizia ca proiectul să se difuzeze în online, informează antena3.ro.

”Dumnezeu așează lucrurile astfel încât să existe echilibru și împlinire. După 13 ani de proiecte finalizate cu succes, a venit vremea să mulțumesc Antena Group și Antena Stars/Antena 2 pentru parteneriat. Viitorul este deja setat în online – ne întâlnim deja de 4 luni in streaming pe YouTube și Facebook la Cristi Brancu Live, în proiectul Story-trainer și surprizele nu vor întârzia în viitorul apropiat.
Cu multă pasiune și putere, înainte”, a scris Cristi Brancu pe pagina sa de socializare.

De ce a fost oprită emisiunea lui Cristi Brancu

”Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități” a explicat Cristin Brancu.

”Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate. Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem Întâlni într-un alt proiect viabil”, a spus Cristi Brancu.

Cristi Brancu, 28 de ani de presă

Cristi Brancu (47 de ani) a debutat ca jurnalist în anul 1991 în suplimentul “Duminica” al săptămânalului “Viața Capitalei”. Între 1991-1992 a fost reporter sportiv al săptămânalului “Cuvântul”, după care a fost șef al secției sport la revista “Vip”. Tot la revista “Vip” a fost și secretar general de redacție. Timp de 1 an de zile, între 1994-1995, a fost reporter sportiv și colaborator la “Evenimentul zilei”.

Cristi Brancu, Oana Turcu și Tudor, fiul lor

Din anul 1995 și până în anul 2000 a fost redactor șef al revistei “Vip” și, de asemenea, redactor al lunarului de cultură “Cuvântul” și redactor șef și director al revistei “Lumea misterelor”.

Timp de 7 ani de zile, între anii 2001-2008, a fost director al revistei “Vip”, iar din luna iunie a anului 2004 și până în luna martie a anului 2008 a fost director al editurii “Cuvântul”.

Din anul 2007 și până acum, Cristi Brancu a fost realizatorul și prezentatorul emisiunii foarte îndrăgite de către publicul român numită “Agentul VIP”, difuzată pe Antena Stars. Această emisiune este una de divertisment, cu invitați celebrii și teme diverse din lumea show-bizz-ului românesc.

Cristi Brancu a publicat și câteva cărți, dintre care amintim: “Vânătorii de staruri”, “Ochelarii miraculoși: o carte spusă de Nicu Constantin și scrisă de Cristi Brancu”, “12 personaje în căutarea unui destin” și “Viața ca o întâlnire”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre