Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Danileț nu încetează să ne uimească. Cu cine se compară judecătorul

Cristi Danileț nu încetează să ne uimească. Cu cine se compară judecătorul
Judecătorul Cristi Danileț este foarte haios și nu încetează să ne uimească. Ne-a arătat că este gospodar, cum se tunde gardul viu, a muncit în piscină, iar acum ne arată că seamănă foarte tare cu un celebru actor. Parcă (nu) se tund la același frizer.

Judecătorii sunt în vacanță, dar Cristi Danileț nu se plictisește. Este foarte activ pe Internet unde face postări zilnice. Filmulețele și pozele postate de magistrat sunt foarte haioase: se pozează la bustul gol, face mișcări de dans, se laudă cu manualul școlar ”Elevul și Legea” pe care  l-a scris.

 

Cristi Danileț nu încetează să ne uimească

Toți magistrații sunt în vacanță, iar Cristi Danileț se bucură din plin. Îmbrăcat lejer, ca la el acasă, judecătorul Cristi Danileț se filmează când lucrează în gospodărie. Mai exact, tunde gardul viu și curăță piscina. Dar, o face cu talent. Râzi cu gura până la urechi.

De mai multe zile, se pozează cu manualul de ”Educație juridică”, pe care l-a scris, dar disciplina școlară este opțională și nu prea are succes.

Însă, o poză a devenit virală pe Intenet, cea în care arată că (nu) merge la același frizer ca și un celebru actor de la Hollywood.

Cristi Danileț. Cu cine se compară judecătorul

Vasilică-Cristi Danileț este un judecător din România , la Tribunalul Cluj. A fost membru CSM între ianuarie 2011- ianuarie 2017, ales din partea judecătorilor. Înainte de anul 2011 a activat la instanțele din Cluj și Oradea, ultima funcție obținută fiind aceea de vicepreședinte al Judecătoriei Oradea. Cu alte cuvinte, pedepsește oameni care au încălcat legea. Asta nu îl împiedică să fie și haios.

”Am găsit asta pe un grup de fb”, a scris Cristi Danileț pe Instagram ca explicație a unei fotografii în care el apare alături de celebrul actor de talie internațională Keanu Reeves (55 de ani), bine cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia Matrix.

Bineînțeles, internauții s-au grăbit să comenteze. ”A sunat Keanu Reeves în România să-și facă progamare la frizeru’ lu’ Vasilică Danileț, zis si “băă, Cristi”, să se tundă la fel ca magistrelu’ frumos. Oare se va tunde și la cioc? ”, scrie Adrian. ”Doamne ferește! Danileț și-a pus poza asta pă net. Cică a gasit-o pă feizbuc…”, scrie alt internaut. ”Doar la ochelari e necesar un update și în rest e identic ”, scrie o admiratoare, iar o alta îl laudă: ”BRAVO! Reprezinți cu onoare Vatra Dornei!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre