Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristi Minculescu, solistul de la Iris, singur cu câinii săi. Așa nu l-ați văzut niciodată. Video

Cristi Minculescu, solistul de la Iris, singur cu câinii săi. Așa nu l-ați văzut niciodată. Video
Cristi Minculescu a făcut deliciul fanilor său cu un video recent postat pe contul de socializare. Unul dintre marii cântăreți ai României apare într-o ipostază în care nu a fost niciodată văzut.

Nu mai e nici o îndoială: Cristi Minculescu e îndrăgostit lulea de câini. Cel mai recent video postat de cântăreț arată cât de dragi îi sunt trei puiuți.

Cristi Minculescu e topit după trei cățeluși delicioși. Artistul i-a urcat pe birou, i-a pupat și i-a mângâiat cu multă dragoste și delicatețe, ba chiar le-a reamintit că le e „fomiță”. Micuții erau extrem de fericiți că li se dă atât de multă atenție și i-au răspuns cu câteva lătrături. Fanii au fost impresionați de iubirea pe care Cristi Minculescu le-a arătat-o puiuților și au sărit imediat cu mesaje pe contul de socializare.

@cristi.minculescu

#foryou #fyp #cristiminculescu #germanshepherdpuppy #germanshepherd

♬ original sound – CristiMinculescu

Lucruri mai puțin știute despre Cristi Minculescu

Despre marele artist s-au scris multe, dar sunt puțin cei care știu că este un fan înfocat al grupului Whitesnake. De altfel, se pare că l-a copiat pe solistul trupei britanice și a venit în fața fanilor săi cel mai des îmbrăcat în cămăși albe… A fost extrem de fericit când a cântat în deschiderea a două concerte pe care formația le-a avut în România, în 1997 și 2008.

Cristi Minculescu, îndrăgostit de căței și Universitatea Craiova. Foto: instagram

Fan înfocat al echipei Universitatea Craiova

De asemenea, se cunoaște de către puține persoane faptul că vedeta este suporter înfocat al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Iar pe 2 septembrie 2012, în timpul unui concert alături de Iris, a purtat un tricou al Craiovei. Ziua de 9 ianuarie este extrem de importantă pentru cântăreț. Nu doar că e aniversarea lui Minculescu, dar tot pe 9 ianuarie a dat probă pentru a face parte din trupa Iris. Și i-a purtat noroc…

A mituit portarul cu o sticlă de vodcă

Un lucru care stârnește amuzamentul este și ce i s-a întâmplat la primul său concert cu Iris. Artistul nu a fost recunoscut de portarul de la intrare care nu a vrut nici în ruptul capului să-l lase să intre. Problema sa rezolvat cu o…sticlă de vodcă, potrivit site-ului acasă.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre