Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Boureanu a comis-o iar cu polițiștii. S-a urcat băut la volan și aparatul a arătat alcoolemia

Cristian Boureanu a comis-o iar cu polițiștii. S-a urcat băut la volan și aparatul a arătat alcoolemia
Face ce face Cristian Boureanu și o dă mereu în bară. Fostul politician a fost prins sub influența băuturilor alcoolice.

Din nefericire, Cristian Boureanu va fi obligat să plătească amendă, iar cinci luni de acum încolo va sta pe bară. Dar nu s-a mai certat și bătut cu polițiștii.

Boureanu se afla pe DN1, în orașul Comarnic când a vrut să depășească neregulamentar, moment în care a fost văzut de polițiști. Imediat fostul politician a fost oprit și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul n-a fost deloc unul care să-l bage în penal, e vorba de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat. Ulterior, Boureanu a cerut să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

Cinci luni va avea permisul suspendat

„În jurul orei 17.15, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în orașul Comarnic au oprit pentru control un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul București, care ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară”, se arată în comunicatul transmis de polițiști.

Din nefericire pentru Cristian Boureanu, oamenii legii i-au luat dreptul de a mai conduce pentru o perioadă de 150 de zile. De asemenea, el va trebui să plătească și o amendă contravențională, care se ridică la suma de 2.175 de lei.

A mai avut probleme cu poliția și anii trecuți

Și în anul 2017 Cristian Boureanu a avut probleme cu poliția. Atunci nu era la volan, ci doar pasager, dar tot băut și s-a certat cu oamenii legii. Dar fostul politician nu s-a oprit aici, ci l-a lovit pe agent în zona genitală, prinzându-i și mâna în portiera de la mașină. Nici polițistul nu s-a lăsat, și l-a lovit pe Boureanu.

Fostul politician nu a scăpat nepedepsit, fiind arestat preventiv și condamnat ulterior la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de trei infracțiuni de ultraj. Atunci a fost acuzată de mărturie mincinoasă și fosta iubită a lui Boureanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre