Cristian Cioacă a șters-o de pe fața pământului pe Elodia chiar din spatele gratiilor. Mama avocatei face noi dezvăluiri tulburătoare

Cristian Cioacă a șters-o de pe fața pământului pe Elodia chiar din spatele gratiilor. Mama avocatei face noi dezvăluiri tulburătoare
Cristian Cioacă se chinuie să iasă din închisoare, să-și ia un serviciu și să uite prin ce a trecut. Se pare că nu va fi deloc ușor.

Fosta soacră, mama Elodiei Ghinescu nu-l lasă să scape așa ușor. Femeia spune că vrea să apeleze la ajutorul justiției.

Mama avocatei susține că fostul ginere nu a achitat despăgubirile și vrea banii care i se cuvin. Așa că-l va da în judecată, chiar dacă știe că în acest moment nu are bani. „Are să ne dea, mie și fiului meu, 250.000 de euro, iar restul, fiului lui, până la 380.000 de euro.

N-a plătit nimic până acum, o să îl dăm în judecată. Am înțeles că vrea să iasă, să-și refacă viața, să aibă serviciu. Nu o avea bani, dar, cândva, o să îi pună poprire pe salariu, ca să ne dea banii!”, a mărturisit mama avocatei pentru Impact.

„Orice pușcăriaș cere”

În altă ordine de idei, mama Elodiei Ghinescu spune că a auzit de cererea condiționată a lui Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, dar nu crede că va fi posibil.

Cristian Cioacă

“Pentru că se află la închisoare, eu nu pot să comentez prea multe despre el. Da, am auzit că el tot cere să fie eliberat, dar orice pușcăriaș cere. Ce, îi strică să ceară? Dacă îi merge, îi merge”, susține aceasta.

„I-a vândut fiicei mele și biroul”

Din spusele mamei Elodiei Ghinescu, Cioacă a șters-o pe Elodia din toate actele. Acesta a vândut chiar și biroul fostei avocate dispărute și încă un apartament. Casa în care a fost omorâtă, a fost luată de bancă, pentru că același Cioacă nu și-a plătit ratele. “Apartamentul în care s-a întâmplat tragedia a fost pierdut, pentru că mai erau niște rate de plătit, la bancă, iar Cristian Cioacă n-a plătit nimic. Casa nu mai este. El i-a vândut fiicei mele și biroul, plus încă un apartament. A vândut tot, a terminat tot”, susține femeia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre