Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristian Popescu Piedone, manechin de încercare. Ce a fost pus să facă primarul sectorului 5. Foto

Cristian Popescu Piedone, manechin de încercare. Ce a fost pus să facă primarul sectorului 5. Foto
De când a revenit acasă, Cristian Popescu Piedone e cel mai fericit bunic din lume, care nu le refuză nimic nepoțelelor sale. Iată cum s-a comportat recent primarul sectorului 5.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ar face orice e omenește posibil pentru ca nepoțelele sale să fie fericite. Iar fetițele au avut o idee… genială.

Micuțele s-au gândit să arate cât de talentate sunt și s-au apucat să-l fardeze pe bunicul, iar acesta, nu doar că nu a avut absolut nimic de comentat, dar a postat o fotografie pe contul său de socializare și un mesaj care le-a smuls zâmbete fanilor săi.

„Ora 10 n-a venit, Omul Negru… a sosit. Mi-au dat nepoțelele pauză de stație și m-au pus… manechin de încercare.

Cică… „beauty art”. Așa că de vreo oră… stau la machiaj. Cred că-s frumos, nu?”, au fost cuvintele lui Piedone. E drept că Piedone era de nerecunoscut, iar fetițele și-au arătat mânuțele, ca să vadă toată lumea cât de mult au muncit.

Piedone, cel mai de încredere manechin. Sursă foto: facebook

A aflat la tribunal că mai are o nepoată

Piedone se bucură acum de fiecare moment alături de nepoții săi, dar în 2021 a aflat că va fi din nou bunic când se afla la tribunal. Motiv pentru care a transmis un mesaj sfâșietor. „Îți mulțumesc Ana, iubitul meu copil. Vezi, tu, copile… Caroline Cristiana, fetița ta, a ales sa-ți zâmbească taman astăzi, în zi de cumpănă pentru tatăl tău! Dumnezeu este mare, copilul meu! Ți-am spus-o mereu!

„În lumea mea, în lumea din sufletul meu, cei patru nepoței sunt soarele și luna și timpul și viața”

Dumnezeu a vrut să fii, din nou, mama, astăzi, pe 22! Mi-ați trimis vestea când eram la tribunal… Îți mulțumesc, iubirea mea! Și… te iubesc. Aștept sa te îmbrățișez și să îți spun, încă o data, că te iubesc, Ana. Despre mine… știi… Cât o vrea bunul Dumnezeu, cât mi-or fi in preajma sfinții și heruvimii… îmi voi proteja cei patru nepoței cu prețul vieții!

În lumea mea, in lumea din sufletul meu, cei patru nepoței sunt soarele și luna și timpul și viața. Trăiesc pentru ei.  PS: Caroline Cristiana, porți numele împăratului Hristos! Să-ți fie viața bucurie, prințesa mea. Bunicul te așteaptă acasă! Vă iubesc, dragii mei!“, a fost mesajul primarului sectorului 5.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre