Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristiano Ronaldo s-a căsătorit cu Georgina? Fotbalistul a lăsat un indiciu

Cristiano Ronaldo s-a căsătorit cu Georgina? Fotbalistul a lăsat un indiciu
Ronaldo a lăsat să se înțeleagă că acum este căsătorit cu Georgina Rodriguez. Cei doi nu au vorbit de nici o căsătorie, dar fotbalistul a lăsat un indiciu interesant.

Cristiano Ronaldo a lăsat un indiciu uriaș că acum este căsătorit cu Georgina Rodriguez, partenera sa de lungă durată. Cei doi sunt împreună din 2016 și au doi copii împreună.

„Este, fără îndoială, ultimul meu Campionat European

Într-un joc Mr. and Mrs. de pe noul său canal de YouTube, Ronaldo s-a referit la Georgina ca fiind „soția” sa. De asemenea, în videoclip, cei doi păreau să poarte inelele, dar nici unul, nici celălalt, nu au făcut publică nicio ceremonie de căsătorie. Ronaldo joacă în prezent în Arabia Saudită, la Al-Nassr.

Dar, în ciuda faptului că a fost cotat să își prelungească cariera pentru mai mulți ani, pare să își încheie cariera. În vârstă de 39 de ani, Ronaldo a confirmat în timpul Euro 2024 că acesta va fi ultimul său Campionat European.

„Este fără îndoială ultimul meu Campionat European”, a declarat Ronaldo, prin intermediul publicației portugheze O Jogo.

„Soția mea, Gio”

Ronaldo a numit-o pe Georgiana „soția mea”. S-au căsătorit oare cei doi?

În acest context, Ronaldo și-a lansat noul canal de YouTube, intitulat UR, promițând să îl folosească pentru a arăta o latură rar văzută a sa. Conținutul său va aborda subiecte din afara carierei sale pe teren, cu numeroase clipuri deja filmate cu Rodriguez și copiii lor.

S-a confirmat că Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, va intervieva, de asemenea, o serie de invitați misterioși. Canalul lui Ronaldo a fost lansat miercuri după-amiază și are un logo cu un design elegant. „Am o mare surpriză pentru voi, noul canal YouTube”, a spus el.

Nouă videoclipuri au fost încărcate până în prezent. Printre acestea se numără „Faceți cunoștință cu Georgina”. La scurt timp, a fost lansat și un test Mr & Mrs cu Ronaldo și Georgina, iar fanii au remarcat că sportivul a numit-o pe partenera sa „soția mea, Gio”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre