Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Ciobănașu, mai fericită ca niciodată cu noul iubit. Ce nu s-a spus niciodată despre el

Cristina Ciobănașu, mai fericită ca niciodată cu noul iubit. Ce nu s-a spus niciodată despre el
Despărțirea dintre Vlad German și Cristina Ciobănașu a căzut ca un trăznet în showbizz-ul românesc. Acum, cei doi sunt bine alături de alți parteneri.

Au trecut cinci luni de când Cristina Ciobănașu are o altă relație și lucrurile funcționează foarte bine.

Cristina Ciobănașu, mai fericită ca niciodată cu noul iubit. Ce nu s-a spus niciodată despre el

De când Cristina Ciobănașu a fost văzută alături de noul iubit, toată lumea se întreabă cine e și cu ce se ocupă. Alexandru Mureșan este medic stomatolog și mai are o calitate care i-a plăcut mult actriței: iubește foarte mult animalele. Inițial, cei doi s-au ferit cât au putut de ochii curioșilor, dar acum toată lumea e a lui și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Deși mulți fani de-ai Cristinei și Vlad și-au dorit ca cei doi să se împace, se pare că relația lor a rămas de domeniul trecutului, mai ales că acum tânărul se iubește cu o altă actriță din Adela, Oana Moșneagu.

Oana și Vlad, mai asumați ca niciodată

Cei doi actori au recunoscut abia acum că sunt împreună, din două motive. În primul rând nu au știut cum să-i recunoască Ruxandrei Ioan și se gândeau cum va reacționa Cristina. Dar iată că astrele s-au aliniat și toată lumea e mulțumită.  “Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman.

De ce s-a despărțit Vlad de Cristina

În nouă ani de relație, Vlad și Cristina au trecut prin multe și toată lumea se aștepta să îi vadă în fața altarului. Tinerii spun că au încercat să repare ce au stricat dar, din păcate, nu a fost posibil. ”De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă.

Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm. Doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a povestit Vlad Gherman.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre