Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran, Crăciun de coșmar. Sunt pe mâinile medicilor chiar acum

Cristina Cioran, Crăciun de coșmar. Sunt pe mâinile medicilor chiar acum
Primul Crăciun petrecut alături de fetița sa, a fost pentru Cristina Cioran unul cumplit. Cele două trec prin momente neplăcute.

Fetița născută prematur a Cristinei Cioran și prezentatoarea nu sunt bine. Cele două au ajuns la spital.

Cristina Cioran, Crăciun de coșmar. Ce s-a întâmplat cu vedeta și micuța Ema

Nici o secundă nu s-a gândit că ceva îi va strica primul Crăciun petrecut alături de iubitul ei și fetiță. Dar, din nefericire, au apărut probleme și Cristina Cioran alături de Ema au ajuns la spitalul din Medgidia. Sursele spun că cele două ar fi fost diagnosticate cu coronavirus. Potrivit Cancan, micuța are o insuficiență respiratorie destul de gravă, cauzată cel mai probabil de infecția cu coronavirus.

Ema a venit pe lume cu două luni înainte de termen

Cristina Cioran a adus-o pe lume pe Ema fiind însărcinată în șapte luni. Vedeta a trecut printr-o situație extrem de dificilă, mai ales că fetița a rămas în spital câteva săptămâni după naștere.  „Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac.

Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase. Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez.

La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film.”, spunea Cristina Cioran în cadrul emisiunii „La Măruță”. Până în acest moment, Ema nu a fost creștinată. Ca urmare a pandemiei de coronavirus, părinții au amânat botezul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre