Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se joacă alba-neagra cu relația. Ce veste a dat tatăl fetiței vedetei

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se joacă alba-neagra cu relația. Ce veste a dat tatăl fetiței vedetei
Cu doar câteva zile în urmă au anunțat că s-au despărțit, acum Alex Dobrescu aruncă bomba.

Încurcate sunt căile iubirii, iar Cristina Cioran știe cel mai bine asta. Ce se întâmplă acum între blondă și iubitul ei, Alex Dobrescu.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se joacă alba-neagra cu relația. Ce veste a dat tatăl fetiței vedetei

Cristina Cioran și Alex Dobrescu n-au putut să stea despărțiți prea mult. Cei doi au trecut peste discuții și probleme, s-au împăcat și pregătirile pentru nuntă merg înainte. Vestea cea bună a fost dată de bărbat, care a anunțat că o va duce pe vedetă în fața altarului peste doar câteva săptămâni. El a punctat și faptul că își iubește partenera enorm, mai ales că e și mama celei mai frumoase și că nu a fost niciodată despărțit de ea.

„Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume”

”E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră. Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat.

Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim. În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru Spynews.

„Ne mai dorim un copil

Cu puțin înainte ca cei doi să se certe, Cristina a vorbit și despre o a doua sarcină, mărturisind că ar mai vrea încă o fetiță. „Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând).

Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma. Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani.

„Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani”

Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte  puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală’ și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre