Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a răbufnit: „E copilul nostru și nu ne e rușine cu el”

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a răbufnit: „E copilul nostru și nu ne e rușine cu el”
Românii l-au văzut mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini sunt cei care știu că Mădălin Ionescu poartă în suflet o dramă. Soția, Cristina Șișcanu, a povestit acum ce se întâmplă în familia ei.

Nimic nu e mai dureros pentru un părinte decât să-și vadă copilul suferind. Iar Mădălin Ionescu trăiește această dramă cu fiul său cel mare, Filip.

Băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie s-a născut un copil sănătos și plin de viață. Din nefericire însă, la doar două luni, micuțul a făcut varicelă și de atunci au început problemele care par că nu se mai termină niciodată. Într-o intervenție pe Tik Tok, Cristina Șișcanu a explicat prin ce trece familia ei și care e boala de care suferă Filip. Soția lui Mădălin Ionescu le-a explicat tuturor cât de iubit e băiatul și a punctat faptul că niciodată nu le va fi rușine cu el.

@danyydanyy0202

#cristinasiscanu#madalinionescu#filip#copiispeciali#despreviata #despreoameni #familie#boala#povestedeviata #foryou #5pasidebine #fy #fypシ゚viral #traume #intelegere #videoviral #adevar

♬ sunet original – Danydany

„La două luni a suferit o varicelă”

„Filip suferă de o hemipareză, cel puțin așa au spus doctorii români și nemți. Acesta e diagnosticul dat de specialiști. Pe la două luni a suferit o varicelă, iar când era el mic vaccinul pentru varicelă nu exista. Nici acum nu se face la vârsta de două luni, se face mai târziu.

Varicela a lăsat urmări și așa a apărut această hemipareză pe partea stângă și i-au fost afectați centrii vorbirii, dexteritatea, mai multe… are cumva limba paralizată pe jumătate, motiv pentru care nu poate mesteca mâncare solidă.

El este Filip, băiatul cel mare al lui Mădălin Ionescu

„Filip e copilul nostru și nu ne e rușine cu el”

Noi îi mai dăm din când în când mâncare solidă tăiată bucățele mici, dar există riscul să se înece. Dar încercăm să facem asta pentru a face efortul să mestece. Recent i-am dat bucățele mici de pizza pentru că asta acceptă și trebuie să stai lângă el, să fii foarte atent până termină de mâncat.

Filip e copilul nostru și așa cum e, nu ne e rușine cu el. Au existat situații și comentarii urâte și pe acest subiect, au fost perioade în care am apărut cu el mai rar și deloc și am fost atacați că facem așa, pentru că ne e rușine. Sau suntem acuzați de ce-l expunem, atunci când apare în video-uri cu noi”, a mărturisit Cristina Șișcanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre