Mădălin Ionescu mesaj emoționant. Multe dintre fanele lui au izbucnit în lacrimi – Exclusiv

Mădălin Ionescu mesaj emoționant. Multe dintre fanele lui au izbucnit în lacrimi – Exclusiv
Îndrăgitul prezentator TV Mădălin Ionescu trăiește, din 2011, o relație cât se poate de frumoasă  alături de Cristina Șișcanu. Moldoveanca din Ungheni l-a făcut pe Mădălin tată de fată. Cei doi o au pe mica Petra, care le înseninează viețile. Frumoasa de 37 de ani este însă și mamă vitregă pentru fiul omului de televiziune.

Simpaticul prezentator Mădălin Ionescu i-a transmis un mesaj  emoționant pe rețelele sociale, fiului său. Acesta împlinește azi vârsta de 19 ani. „Te iubesc, Filip ! La mulți ani, băiatul meu cu destin special ! ❤️❤️❤️ Poate că într-o zi vom învinge si vulnerabilitățile tale vor dispărea ! Sunt si voi fi alături de tine pentru totdeauna ! ❤️#filipionescu”, a scrid Mădălin Ionescu pe rețelele sociale.

Fiul venit pe lume din prima căsătorie a jurnalistului. Se pare că acesta a fost de varicelă, când avea numai două luni. Și de aici ar fi rămas cu sechele.

Cristina Șișcanu își iubește maxim fiul vitreg

Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania, 22 de ani, Filip, de 18 și Petra, de 4 ani. Cu toții cresc alături de el și Cristina Șișcanu. Vedeta a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, despre viața de familie cu trei copii. Ea a povestit în trecut și care e motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor, după divorț.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc.

Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei…Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a dezvăluit vedeta.

De ziua lui Filip, adolescentul lui Mădălin Ionescu a primit tort cu artificii, și a avut parte de o petrecere organizată ad-hoc de sorea sa cea mică, Petra. Aceasta a pus muzică și l-a invitat la dans. „astăzi e ziua lui Filip. Face 19 ani. va rămâne copilul nostru special”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele sociale, alăturând textului o inimioară roșie.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre