Simona Ionescu / Redactor Șef

Cristina Spătar nu poate uita trecutul. Acuzații grave la adresa iubitei fostului soț

Cristina Spătar nu poate uita trecutul. Acuzații grave la adresa iubitei fostului soț
Regina R&B-ului, Cristina Spătar își plânge în pumni. Chiar dacă a trecut multă vreme de când a divorțat, nu se potolește.

Nimeni nu știe care a fost adevărul despre divorțul dintre Cristina Spătar și fostul soț, cântăreața vine cu declarații incendiare.

Cristina Spătar nu poate uita trecutul. Acuzații grave la adresa iubitei fostului soț

Cu câțiva ani în urmă, Cristina Spătar făcea furori. Avea o carieră impresionată, un soț cu bani care-i făcea toate poftele și doi copii frumoși. Dar totul s-a schimbat în scurt timp și regina R&B-ului s-a trezit divorțată, fără casă și împovărată de probleme. Mai mult decât atât, fostul soț și-a refăcut viața, iar în dreapta lui stă acum un fotomodel de succes, pe care Cristina Spătar nu o înghite sub nici o formă.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta n-a putut să rateze ocazia și a început să o critice pe cea care i-a luat locul. Când a fost supusă se prezentator întrebărilor incomode de la rubrica sosurilor iuți, când a fost întrebată ce o deranjează cel mai mult la o femeie, Cristina a început să arunce cu flăcări. Și, fără să-i pese de nimeni și nimic, a început să o caracterizeze…

„Iau foc. Nu mai pot să mănânc nimic”

Cristina a mărturisit că o deranjează atât de mult comportamentul acesteia, încât a ajuns să nu mai poată nici să mănânce. „Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești, că nu mai pot să mai mănânc. Eu știu cum o cheamă. (…) Iau foc! Nu mai pot să mănânc nimic”, a spus Cristina Spătar.

Măruță, reacție furioasă: „Băi, nene, zici că veniți la Biserică aici, la spovedanie!”

Ce-i drept, chiar și Cătălin Măruță a fost surprins de destăinuirile Cristinei Spătar și a avut o replică pe măsură, care a stârnit amuzamentul telespectatorilor.

„Băi, nene, zici că veniți la Biserică aici, la spovedanie. Nu știți despre ce e vorba? Vă dăm link-uri să vedeți emisiunea, să știți unde veniți. Ai văzut că și eu sunt om, dacă tu ai spus că nu există, chiar dacă noi știam altceva, am rupt dracu’ întrebarea, că eu cred invitatul”, au fost cuvintele lui Măruță.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre