Simona Ionescu / Redactor Șef

Cronica lui Șerban Huidu. S-a făcut și mai cârcotaș și aruncă săgeți otrăvite

Cronica lui Șerban Huidu. S-a făcut și mai cârcotaș și aruncă săgeți otrăvite
Cel mai cunoscut cârcotaș, Șerban Huidu, lovește în emisiunile de pe posturile de televiziune. Iată ce apreciază și ce nu.

Multă vreme, Șerban Huidu a fost cârcotașul de serviciu și nu se lasă nici acum. Ce spune vedeta despre emisiunile din România.

Multă vreme n-a existat emisiune care să nu fie despicată în patru de Șerban Huidu și colegii săi. Nici acum nu s-a potolit, iar Șerban și-a făcut o listă cu cele care nu i-au intrat la suflet. Iar în topul acestora se pare că există emisiunea „iUmor”, de la Antena 1.

„Au făcut din această metodă un fel de mândrie locală”

„iUmor are cel mai prost ever montaj din lume. Nu doar de la noi, ci din lume. Este cineva acolo care crede cu tărie că dacă întrerupe firul logic al emisiunii cu tot felul de momente de stand-up, de 20 de miliarde de ori, atunci emisiunea lui se va bucura de mare succes. Ba mai mult, au făcut din această metodă un fel de mândrie locală, deși știu sigur că există destule voci profesioniste în piață care le-au atras atenția tocmai asupra acestui lucru”, a mărturisit Șerban Huidu pentru Cancan.

„Accept că emisiunea are o audiență bună, dar mai cred că dacă i s-ar schimba montajul ar avea o audiență de două ori mai mare”

De asemenea, Șerban Huidu a mărturisit că de șapte ani urmărește o emisiune concurs, dar nu a specificat despre care e vorba. Dar a amintit că e foarte curios despre ce se va întâmpla anul viitor.  „Atunci când vreau urmăresc emisiunea, dar înarmat cu multă răbdare. Accept că emisiunea are o audiență bună, dar mai cred că dacă i s-ar schimba montajul ar avea o audiență de două ori mai mare.

Șerban Huidu, cârcotașul de serrviciu

Aș paria pe chestia asta, în condițiile în care anul acesta mi se pare că au atins apogeul montajului pe care nu-l înțeleg. În fiecare an îmi spun că nimic nu mă mai poate surprinde, dar uite, uneori, se mai întâmplă! Mă gândesc deja la ce va fi anul viitor!”, adaugă el cu o a numită doză de umor în glas.

Ce emisiuni sunt preferatele lui Șerban Huidu

Chiar dacă e cârcotaș, chiar și Șerban Huidu are două emisiuni preferate. E vorba de „România, te iubesc” și „Neața cu Răzvan și Dani”, care au o istorie în spate, fiind pe micile ecrane de 15 ani. „Mă uit cu atenție și la alte producții importante. De aici, din genul ăsta de producții bazate pe casting, ai destule de învățat.

Un ochi atent poate vedea fiecare pas înainte pe care producătorii îl aduc emisiunilor, fiindcă ai mereu nevoie de câte ceva. Dincolo de ochiul telespectatorului există și o permanentă încercare de a îmbunătăți emisiunea!, pe care îl poți sesiza sau nu, în funcție de maniera în care te raportezi la fiecare show în parte”, a precizat Huidu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre