Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce probleme grave se confruntă Ana Morodan de la Asia Express. Vedeta a luat o hotărâre drastică

Cu ce probleme grave se confruntă Ana Morodan de la Asia Express. Vedeta a luat o hotărâre drastică
Contesa Digitală e foc și pară. Ana Morodan spune că e într-o situație pe care nu o mai suportă. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Fosta concurentă de la Asia Express, Ana Morodan, a făcut mărturisiri de suflet. Aceasta le-a spus fanilor săi că trebuie să rezolve rapid o situație care nu-i dă pace.

Cu ce probleme grave se confruntă Ana Morodan de la Asia Express. Vedeta a luat o hotărâre drastică

Nonconformistă în viața de zi cu zi, Ana Morodan nu se sfiește să spună tot ce are pe suflet. Recent, Contesa Digitală le-a mărturisit fanilor săi de pe internet că are o problemă gravă. E vorba de fluctuațiile de greutate care în ultima perioadă nu o lasă să trăiască liniștită. Blonda a afirmat că s-a îngrășat „excesiv”, astfel că a ajuns de la 43 de kilograme la 47 de kilograme.

„Am o problemă gravă. Pentru cei care tot vă stresați că sunt foarte slabă, să știți că m-am îngrășat patru kilograme, oficial am 47 de kilograme, aveam 43. Și acum sunt foarte nervoasă din cauza asta, și vreau să slăbesc din nou. Doar că nu pot să țin cură pentru că nu are niciun sens.

Dar totuși îmi trebuie 43 de kilograme. Voi nu înțelegeți că eu provin dintr-o familie în care toată lumea e slabă. Când am venit la București eram mai grasă, dar în rest, eu toată viața am avut 43 de kilograme. Nu înțeleg de ce s-ar schimba acum ceva”, a declarat Ana Morodan pe Instagram.

Ce operații estetice are

De asemenea, „Contesa Digitală” a mărturisit la Antena Stars că nici forma sânilor săi nu o mai mulțumește, dar nu va mai dura mult și va intra în cabinetul medicului estetician. „Când aveam kilograme în plus, eu nu-mi dădeam seama. Cred că am găsit niște oameni, care mi-au explicat că îmbătrânirea înseamnă experiența de viață.

Am înțeles niște principii simple. Îmi fac intervenții. Nu mi-am modificat nasul și nici gușa încă. Slăbind mult, probabil o să-mi fac și o modificare la sâni”, a spus Ana Morodan într-un interviu pentru Star Matinal. Nu ar fi pentru prima dată când Contesa Digitală ar apela la intervenții chirurgicale. Ea și-a mărit buzele și, pe ici, pe colo, a umblat și la modificarea feței.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre