Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu cine se pupă Virgil Ianțu în izolare? Are COVID-19

Cu cine se pupă Virgil Ianțu în izolare? Are COVID-19
Virgil Ianțu a primit mii de urări de sănătate după ce a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. S-a izolat din 4 ctombrie și mai are de așteptat o săptămână până află dacă s-a vindecat. Cu cine se pupă în izolare.

Momente delicate pentru Virgil Ianțu (49 de ani), prezentatorul emisiunii „Câştigă România!”, emisiunea concurs de cultură generală, difuzată de Televiziunea Română. Prezentatorul TVR, deși a fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Cu cine se pupă Virgil Ianțu în izolare?

Virgil Ianțu este într-o pauză la care nu se aștepta. DE când a fost confirmt cu COVID-19 este izolat acasă, dar este bine și glumeț. A postat o poză când stătea comod pe canapea și se pupa cu Mură.

”Mura e singurul care mă mai pupă zilele astea. Sper ca după 15 (n.r. octombrie) să se revină la normal. Să mă pupe și pisica. Stați puțin, eu nu am pisică!”, a scris Virgil Ianțu pe rețelele de socializare.

Telespectatorii TVR, fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”, se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Câştigă România!” este transmis pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20.00”, se arată într-un comunicat de presă al Televiziunii Române.

Cu cine nu se pupă Virgil Ianțu în izolare

Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, o fosta colegă de la Prima TV. Virgil și Roxana s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Vrei sa fii miliardar?”, s-au îndrăgostit, iar de 15 ani formează un cuplu.

La acea vreme, Roxana era căsătorită, dar a ales să divorțeze pentru a fi tot timpul împreună cu iubitul ei. Cei doi au o fetiță, Jasmina, în vârstă de 15 ani.


Yari, fiul lui Al Bano și Romina Power, cântă muzică yoghină. Cine l-a împins să facă asta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre