Simona Ionescu / Redactor Șef

Culisele scandalului dintre Ilie Năstase și Charlotte. Ioana Năstase pune şi ea paie pe foc

Culisele scandalului dintre Ilie Năstase și Charlotte. Ioana Năstase pune şi ea paie pe foc
Cu ceva timp în urmă, fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a făcut declarații șocante despre tatăl său. Cine să fie de vină?

Acuzațiile dure făcute de Charlotte la adresa lui Ilie Năstase au făcut-o pe Ioana să ia atitudine.

S-a aflat adevărul motiv al scandalului dintre Ilie Năstase și Charlotte. Cu cine ține Ioana Năstase

Actuala parteneră a lui Ilie Năstase nu a suportat să vadă cum fiica acestuia, Charlotte, a aruncat cu noroi în propriul părinte. Fiica lui Ilie Năstase a făcut, zilele trecute, acuzații dure la adresa tatălui ei. Acum, Ioana Năstase, actuala parteneră a celebrului tenismen, a intervenit în acest scandal și vrea să facă lumină. Bruneta susține că nu se pune în discuție ca Ilie să nu le dea bani copiilor.

Și nu e vorba de 1000 de euro pe lună, ci mult mai mult. Discuția aprinsă dintre Ilie și Charlotte ar fi pornit de la faptul că tânăra și-ar fi dorit o mașină foarte scumpă, iar Ilie i-a spus să se ducă la muncă. Tânăra a fost deranjată de această decizie și atunci s-a hotărât să-și facă un cont pe o platformă de adulți.

„I-a plătit 400.000 de euro școala”

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!”, a dezvăluit Ioana Năstase pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre