Simona Ionescu / Redactor Șef

Culiță Sterp a dat de o nouă belea, după cea legată de seiful cu bani. Va trebui să dea explicații

Culiță Sterp a dat de o nouă belea, după cea legată de seiful cu bani. Va trebui să dea explicații
Ghinionul se ține scai de Culiță Sterp. Din reclamant a ajuns acum să fie reclamat. Iată ce s-a întâmplat.

Culiță Sterp nu mai știe ce să facă să-și rezolve problemele. După ce a rămas fără seiful cu bani, a venit o altă nenorocire peste el.

Culiță Sterp a dat de o nouă belea, după cea legată de seiful cu bani. Va trebui să dea explicații

Probleme mari pentru Culiță Sterp, pentru că recent a fost acuzat că ar fi promovat pe pagina de instagram un site care se ocupă de produsele electronice, care nu este deloc corect cu clienții. Iar artistul se pare că ar fi determinat mai multe persoane să comande produse la prețuri reduse.

Iar internauții, încrezători în cuvântul lui, ar fi pus osul la treabă, numai că marfa nu ar mai ajuns la destinație, însă prețul a fost plătit. Una dintre cliente, pe nume Andreea, a povestit pentru Cancan, prin ce a trecut.

„Am primit mail de la site-ul respectiv, cum că întârzie comanda, și nici în ziua de azi nu a ajuns”

”A postat el o poveste pe Instagram, promovând un site cu niște căști fără fir. Reduse de la un anumit preț, la 100 de lei. Am comandat, am plătit cu cardul, doar cu cardul puteai să plătești.

Am primit mail de la site-ul respectiv, cum că întârzie comanda, și nici în ziua de azi nu a ajuns. Confirmarea a fost făcută în data de 19 mai. Cu întârziere. (…)

Acum mi-a trimis o fată oarecare că a încercat să o contacteze pe Daniela, soția lui, având în vedere că el a lăsat pe toată lumea așa… Și ăsta a fost răspunsul: «Și eu mă bucur de ce o să pățești tu când karma o să îți întoarcă gândurile rele, fără să ai habar măcar de ce vorbești (semn obscen).

„E o persoană publică și îmi dădea o siguranță, când colo, am luat țeapă”

Cum dracu` vă puteți gândi că are nevoie el sau eu de țepe. (…) Păcat, nu este vorba de o sumă mare, de persoană, însă de la atâția oameni, deja vorbim de sume mari… Clar, bănuții nu se recuperează, nu e OK. E o persoană publică și îmi dădea o siguranță, când colo, am luat țeapă”, a spus Andreea. Până acum, Culiță nu a dat nici un răspuns la acuzația primită.

Sursă foto: instagram, cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre