Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a agățat-o Radu Siffredi pe sora Deliei și a făcut-o să divorțeze de tatăl copiilor

Cum a agățat-o Radu Siffredi pe sora Deliei și a făcut-o să divorțeze de tatăl copiilor
Divorțul Oanei Matache de Răzvan Miheț, tatăl copiilor săi, i-a uimit pe toți cei care au cunoscut-o. Cum a reușit Radu Siffredi să o cucerească pe sora Deliei.

Până să-l cunoască pe Radu Siffredi, Oana Matache și Răzvan Miheț păreau un cuplu perfect. Dar totul s-a schimbat și într-un timp scurt, sora Deliei și-a schimbat definitiv viața.

A trecut un an de când sora Deliei și Radu Siffredi sunt un cuplu. S-au mutat împreună, Oana și-a luat copiii și viața în piept și și-a asumat noua relație. Odată cu participarea celor doi la „Power Couple România – La bine și la greu”, un show care va începe pe Antena 1 pe data de 5 februarie, au ieșit la iveală și detalii despre începutul relației celor doi.

Radu recunoaște că el a fost cu ideea participării la concursul cu un premiu substanțial de 50.000 de euro pentru că „vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început”. Oana n-a fost tocmai încântată de această perspectivă, însă a făcut-o de dragul iubitului său care, spune sora Deliei, o ajută mereu să iasă din zona sa de confort și o sprijină din toate punctele de vedere.

Oana și Radu le vor arăta tuturor ce cuplu sunt. Din 5 februarie, pe Antena 1

„Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată”

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a povestit Oana, învitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”

Radu susține că Oana s-a lăsat greu, iar la început îi răspundea la mesaje odată la două zile. „Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat bărbatul. Radu a mărturisit că-și iubește foarte mult partenera și îl amuză chiar și ciudățeniile acesteia. „Pe cât de tare mă enervează acest lucru la ea, cred că este, în același timp, și cel mai simpatic defect: sunt momente în care Oana este aeriană”, a spus acesta.

Oana Matache și Radu Siffredi, un cuplu formidabil

„Nu-și asumă unele greșeli pe care le face”

Are și Oana reproșurile sale, chiar dacă și în cazul ei iubirea primează: „În ultima vreme, îi reproșez lui Radu că nu este foarte ordonat cu hainele lui și că nu-și asumă unele greșeli pe care le face”. Cei doi vor arăta întregii țări ce fel de relație au și cât înseamnă unul pe celălalt peste doar câteva zile, la show Power Couple.

Alături de cei doi îndrăgostiți vor participa Lino Golden și logodnica lui, Gabriela și Cristi Iacob, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina. Dar și CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre