Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a ajuns Loredana Groza în compania faimosului actor Mickey Rourke. Diva l-a vrăjit

Cum a ajuns Loredana Groza în compania faimosului actor Mickey Rourke. Diva l-a vrăjit
A divorțat în secret, dar Loredana Groza știe mai bine ca oricine că viața trebuie trăită la intensitate maximă. Diva a făcut o pasiune pentru un actor celebru. Nimeni altul decât actorul Mickey Rourke. Loredana Groza a avut șansa să joace cu acesta în filmul „21 de rubine”.

Bărbatul pe care Loredana Groza a visat multă vreme să-l întâlnească este talentatul actor Mickey Rourke. Iar Lori a recunoscut că e pur și simplu îndrăgostită de acesta.

Din distribuția producției au făcut parte și alte nume celebre, precum Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, dar și Elisabetta Pellini, precum și Dana Rogoz, Dorel Vișan, Magda Catone, Ela Ionescu și Daniel Buzdugan. Filmul este scris și regizat de Ciprian Mega, căruia Lori i-a mulțumit pentru marea bucurie pe care i-a făcut-o de a juca alături de legendarul Mickey Rourke.

„Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni”

„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în „9 săptămâni și jumătate”. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni…

Loredana Groza și-a împlinit cel mai mare vis. L-a întâlnit pe Mickey Rourke. Sursă foto: instagram

Deci, aici suntem… împreună pe platourile de filmare ale filmului „21 de rubine”, un film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc Ciprian pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu încetați niciodată să visați!”, a scris Loredana.

Ce ținută a ales Loredana pentru ședința foto cu Mickey Rourke

Pentru ședința foto alături de Mickey Rourke, Loredana a strălucit. Diva a ales o rochie neagră, cu un decolteu amețitor, care i-a scos în evidență trupul perfect, alături de o blană albă. Totul a fost perfect la cântăreață, de la păr la machiaj, iar Mickey a fost impresionat de prezența uneia dintre cele mai iubite vedete din România, a prins-o de umeri și părea extrem de fericit că are o asemenea frumusețe lângă el.

În acest film, Loredana a jucat rolul unei cântărețe. Loredana a postat câteva secvențe de la filmări pe contul de socializare, unde actorii s-au bucurat de o pălincă românească și un gulaș delicios.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre