Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a fost salvată fetița care a naufragiat pe unicornul gonflabil

Cum a fost salvată fetița care a naufragiat pe unicornul gonflabil
Salvare spectaculoasă de pe mare. O fetiță care a fost luată de curenți, în unicornul ei gonflabil, a fost adusă la mal. credeți că a plâns? Iată ce povestesc salvatorii.

Ea a fost salvată de un feribot local, în largul localității elene Antirion, situata în Golful Corint. Evenimentul a avut loc duminică, 23 august. fetița de 4 ani a scăpat atenției părinților, și a fost dusă de ape. Se afla într-un unicorn gonflabil, relateaza Keep Talking Greece.

Când și-au dat seama că fetița lor lipsește, părinții au alertat imediat autoritățile portuare. Iar acestea, mai departe, au semnalat dispariția căpitanului feribotului local, care a și reușit să localizeze copilul pe mare, în larg, între Rio și Antirion. Imediat a schimbat traseul feribotului și s-a apropiat de fetița care plutea în unicornul preferat. Membrii echipajului au adus la bord fetița cu jucărie gonflabilă cu tot.


Începe marea bătălie pe audiențe. Care sunt cele mai tari reality show-uri anunțate

Exclusiv. Ce a ajuns să facă Andra după super-petrecerea de ziua ei întrece orice imaginație


Ceea ce i-a surprins pe oameni a fost că micuța era destul de liniștită. Pentru ea era o aventură de joacă totul. Fetița a fost dusă în siguranță la mal și predată părinților.

Presa elenă scrie că același feribot a mai salvat recent de pe mare un bărbat în varsta, care a fost luat de curent în timp ce plutea pe o saltea de plajă gonflabilă.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre